Worlds Adrift – A közösség által kialakított MMO jövő hónapban indul Steamen

A Bossa Studios ma jelentette be, hogy a Worlds Adrift sandbox MMO, amit a játékos közösség bevonásával készítettek, jövő hónapban korai hozzáférésben elindul Steamen.

Worlds Adrift - A közösség által kialakított MMO jövő hónapban indul Steamen

A Worlds Adrift az első igazi “közösség által tervezett” MMO. A dedikált zárt béta közössége segített létrehozni a játék világát az elmúlt 12 hónap során, természetesen a Bossa Studios nem jelentéktelen közreműködésével. Terveik szerint ez továbbra is így történik majd, amint új játékosok érkeznek a játék világába és felfedezik a Worlds Adrift-ot, akkor lehetőségük nyílik arra, hogy maguk is formálják a játék világát különböző objektumok létrehozásával valamint magának a játék világának létrehozásából is kivehetik a részüket az Island Creator eszköz segítségével. A játékosok egyesülhetnek szövetségekbe, vagy baráti társaságokat hozhatnak létre és saját maguk állíthatják be a személyes játékmenetük céljait.

“Amikor a múlt év májusában bekerültünk a zárt béta szakaszba, nem tudtuk volna elképzelni azt a minőségi visszajelzés áradatot, amit a közösségünktől kaptunk” – mondta Henrique Olifiers a Bossa Studios vezérigazgatója és társalapítója. “Ennek köszönhetően időnként teljesen megváltozott a hatékonysági mutatónk, azonban segített nekünk abban, hogy frissítsük az elképzeléseinket a játékkal kapcsolatban. Úgy érezzük, hogy a játék most készen áll arra, hogy szélesebb közönségnek is bemutassuk és továbbra is a lehető legszorosabban dolgozunk majd együtt a játékosokkal annak biztosítása érdekében, hogy még többet tanuljunk tőlük és kijavítsuk a hibákat.”

A játék május 17-én érkezik meg Steamre korai hozzáférésben és 22,99 euróért lehet majd hozzájutni. További információkat a játék honlapján találhattok.