HírekKiemeltMMOWorlds Adrift

Worlds Adrift – A közösség által kialakított MMO jövő hónapban indul Steamen

A Bossa Studios ma jelentette be, hogy a Worlds Adrift sandbox MMO, amit a játékos közösség bevonásával készítettek, jövő hónapban korai hozzáférésben elindul Steamen.

Worlds Adrift - A közösség által kialakított MMO jövő hónapban indul Steamen

A Worlds Adrift az első igazi “közösség által tervezett” MMO. A dedikált zárt béta közössége segített létrehozni a játék világát az elmúlt 12 hónap során, természetesen a Bossa Studios nem jelentéktelen közreműködésével. Terveik szerint ez továbbra is így történik majd, amint új játékosok érkeznek a játék világába és felfedezik a Worlds Adrift-ot, akkor lehetőségük nyílik arra, hogy maguk is formálják a játék világát különböző objektumok létrehozásával valamint magának a játék világának létrehozásából is kivehetik a részüket az Island Creator eszköz segítségével. A játékosok egyesülhetnek szövetségekbe, vagy baráti társaságokat hozhatnak létre és saját maguk állíthatják be a személyes játékmenetük céljait.

“Amikor a múlt év májusában bekerültünk a zárt béta szakaszba, nem tudtuk volna elképzelni azt a minőségi visszajelzés áradatot, amit a közösségünktől kaptunk” – mondta Henrique Olifiers a Bossa Studios vezérigazgatója és társalapítója. “Ennek köszönhetően időnként teljesen megváltozott a hatékonysági mutatónk, azonban segített nekünk abban, hogy frissítsük az elképzeléseinket a játékkal kapcsolatban. Úgy érezzük, hogy a játék most készen áll arra, hogy szélesebb közönségnek is bemutassuk és továbbra is a lehető legszorosabban dolgozunk majd együtt a játékosokkal annak biztosítása érdekében, hogy még többet tanuljunk tőlük és kijavítsuk a hibákat.”

A játék május 17-én érkezik meg Steamre korai hozzáférésben és 22,99 euróért lehet majd hozzájutni. További információkat a játék honlapján találhattok.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár