HírekKiemeltMMORPGWorld of WarcraftWTF

World of Warcraft – Meglett a 60-as szint, csak vaddisznókon

Emlékeztek a srácra, aki a World of Warcraft 7.3.5 érkezésekor nekiállt csak vaddisznókat ölni, hogy így érje el a 60-as szintet? Bevallom őszintén én már elfeledkeztem szegény srácról, de ő viszont nem felejtette el mit ígért.

World of Warcraft - Meglett a 60-as szint, csak vaddisznókon

Ianexplosion merész kijelentést tett, már több mint egy hónapja, ami a World of Warcraft 7.3.5-ös frissítésével kapcsolatos. A South Park-ból ismert részhez hűen, ahol Cartman-ék csak vaddisznókon fejlődnek fel, hogy elég erősek legyenek felvenni a harcot egy garázda játékostársuk ellen, ianexplosion is hasonló célt tűzött ki maga elé. Ez pedig egy laza “speedrun” csak vaddisznókon egészen lvl60-ig.

Az igazság az, hogy én már teljesen megfeledkeztem a srácról és a vállalásáról. Azonban teljesen véletlenül ismét belebotlottam az ügybe és meglepődve vettem tudomásul, hogy a srác nem hogy nem adta fel, de az elmúlt hétvégén teljesítette is ígéretét. Bedingelte a 60-as szintet. Neki is jár az 5 perc hírnév.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár