World of Warcraft – Megérkezett a BfA alfa teszt

A Blizzard hivatalos fórumán került bejelentésre, hogy a World of Warcraft Battle for Azeroth kiegészítőjének végre elérhető az alfa teszt változata. CM Kaivax osztotta meg a hírt, és sokan nagy örömmel fogadtuk, miután megszereztük az újonnan elérhető Allied fajokat. World of Warcraft - Megérkezett a BfA alfa teszt

Az alfa teszt jelenleg két zónát tartalmaz, Drustvar-t (Allliance) és Nazmir-t (Horde). CM Kaivax kiemelte, hogy szabadon megoszthatjuk élményeinket, ami úgy tűnik azt jelenti, hogy nincs NDA az alfa teszten. Az új insták elérhetőek a Dungeon Finder-en keresztül (Atal’Dazar és Freehold).

CM Kaivax azt is hozzátette, hogy vannak ismert hibák, például nem teljesen működőképes az összes class talent, a Boss mechanikáknál is lehetnek problémák, találkozhatunk UI errorokkal, textúra hibákkal és befejezetlen felületekkel. Az alfa teszten elért progress természetesen nem marad meg és nincs kihatással a live szervereken található karakterekre.

“Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a teszt a következő kiegészítő egy korai fázisát mutatja be.” – CM Kaivax

World of Warcraft - Megérkezett a BfA alfa teszt

Szeretnénk továbbá titeket figyelmeztetni arra, hogy a Battle for Azeroth alfa teszthez nincsenek meghívó kulcsok, ezért ne próbáljatok meg scammerektől venni hozzáférést. Az esetleges bugokat érdemes bejelenteni a Bug Report fórumon, mert így hatékonyabban tudja őket orvosolni a Blizzard.