HírekKiemeltMMORPGWorld of Warcraft

World of Warcraft – Már Grizzly Hills-t is megcsodálhatjuk Unreal Engine 4 alatt

Néhány napja csak, hogy Daniel L megosztotta a nagyvilággal sorozatának következő részét, ami a World of Warcraft epikus területeit mutatja be Unreal Engine 4 alatt. Akkor megcsodálhattuk Durotar kopár területeit, most azonban továbbléphetünk.

World of Warcraft - Már Grizzly Hills-t is megcsodálhatjuk Unreal Engine 4 alatt

Bár a Durotar videó után azt mondta az lesz az utolsó amit megoszt, most mégis megtalálta valahol a fiók mélyén eldugva ezt a Grizzly Hills-i anyagot, amin még egy éve dolgozott. Ezek eredetileg VR-ra készültek, de a rossz optimalizáltságnak köszönhetően sajnos nem lett belőlük semmi. Így ha már máshol nem is, legalább a Youtube-on megosztotta őket.

Nem kíván azon vitatkozni, hogy az eredeti verzió a jobb vagy ez, mert nyilvánvaló, hogy grafikailag az Unreal 4-es verzió viszi a pálmát. De a World of Warcraft-ban egyértelműen a művészi stílus az, ami széppé teszi a grafikát, ami ebből viszont hiányzik.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár