World of Warcraft – Így nézne ki Durotar az Unreal Engine 4-en

A World of Warcraft MMORPG rajongói gyakran mutatják be határtalan kreativitásukat és hoznak létre számtalan érdekes remekművet. Korábban már láthattunk olyan videókat, ahol Azeroth különböző részeit mutatták be kicsit másképp, az Unreal Engine 4-en.

World of Warcraft - Így nézne ki Durotar az Unreal Engine 4-en

Most Durotar került sorra, és valószínűleg sokatokat le fog nyűgözni. Daniel L YouTube felhasználó rakta ki a “Durotar in Unreal Engine 4” címet viselő videót és úgy gondoltuk nektek is érdemes lenne megnézni.

A készítő hozzátette, hogy a World of Warcraft sajátos művészi stílusa teszi széppé, és nem az volt a célja, hogy azon vitatkozzon ez mennyivel szebb. Nyilvánvalóan a WoW teljesen más hangulatú lenne, ha a fotórealisztikus grafikán lenne a hangsúly, de ez valószínűleg csak ártana a játéknak. Daniel L korábban már készített ilyesmi videókat, mint azt már feljebb említettük, és ezeket is érdemes megtekinteni. Lejjebb találtok még pár érdekességet. Ti mit gondoltok, jobb lenne a WoW Unreal Engine 4 grafikával? Vagy pont a mostani stílusa teszi különlegessé?

Mások is próbálkoztak hasonló stílusú videókkal, itt van például egy Stormwind Stockade instás konverzió.