World of Warcraft – Garothi Worldbreaker solo 8 óra alatt

Előfordult már veletek, hogy nem tudtatok a szabadidőtökkel mit kezdeni a World of Warcraft-ban? Vagy néha elfog titeket a “hero vagyok” érzés és legszívesebben egyedül tolnátok le mindent, hogy ne kelljen mások miatt idegeskedni, várni rájuk, vagy egyszerűen csak a kihívás miatt? Titkon régi álmotok, hogy valami nagy dologért sok játékos elismerését megnyerjétek? Itt a követendő példa!

World of Warcraft - Garothi Worldbreaker solo 8 óra alatt

Itt van nekünk Rextroy, akinek sikerült átértelmeznie a solo játék fogalmát, amikor megölte Garothi Worldbreaker-t egyes egyedül, ráadásul nem kevesebb mint 8 óra és 11 perc alatt. A World of Warcraft-ban nem ritka az ehhez hasonló cselekedet, emlékezzünk vissza a a Demon Hunter bosszújára, aki egyedül verte be Gul’dan-t, de sok hasonló videó kering az interneten.

Sokan elmennek több százszor egy-egy Boss-ra, csak hogy kapjanak valami ritka holmit. Mások pedig fogják magukat lemennek egyedül és 8 órájukat valamint az idegrendszerük épségének kockáztatását beáldozva letolják egyedül. És miért is? Hogy utána elmondhassák, hogy ez is megvolt. Szerencsére Rextroy az egészet felvette videóra, majd felgyorsította azt, így szintén szerencsére az egész videó csupán 13 perc. De hogyan is sikerült ezt neki egyedül végrehajtania? Nos gyakorlatilag kihasznált egy hibát, ugyanis talált egy pontot, ahova Garothi 60 méteres hatókörű sebzése már nem ér el. Egy egészen kis pontot. Továbbá nagy segítségére volt a Divine Shield is, amin viszont 5 perc CD van így párszor az is előfordult, hogy erre kellett várnia. Párszor… A sikerben természetesen az is kulcsszerepet játszhatott, hogy Rextroy elég jól gearelt Prot Paladin, 963-as ilvl-el és 79 trait-el.

Bárki bármit is gondol erről az egészről, ez vitathatatlanul hatalmas teljesítmény Rextroy részéről. Gratulálunk neki! Ti meg addig ugorjatok neki egyedül, amíg nem javítják azt a kis csalafinta spotot.