World of Warcraft – Elindult a Battle for Azeroth előrendelés, bár nem problémamentesen

Tegnap felreppent a pletyka, hogy még az este előrendelhetővé válik a World of Warcraft legújabb kiegészítője a Battle for Azeroth. Így is lett, azonban a dolgokat némileg árnyalja, hogy annyian akartak hirtelen lecsapni rá, hogy komoly fennakadások ütötték fel a fejüket.

A World of Warcraft játékosai villámgyorsan lecsaptak a BfA-ra, hogy magukénak tudhassák a lvl110 boostot, no meg az új Allied Race karaktereit, aminek eredményeképp először csak 5 ezres várólista jelent meg a vásárlói felületen, ami folyamatosan hízott, majd később a bejelentkezés után is akadtak gondok.

World of Warcraft - Elindult a Battle for Azeroth előrendelés, bár nem problémamentesen

A játékosok tömegével jelentették a problémát a Blizzard felé, miszerint egyszerűen nem látják a karaktereiket a karakterválasztó képernyőn, illetve az egész képernyő fekete.

World of Warcraft - Elindult a Battle for Azeroth előrendelés, bár nem problémamentesen

A Blizzard vevőszolgálati Twitter fiókján keresztül értesített mindenkit, hogy dolgoznak a probléma enyhítésén, de egyelőre nem tudják megmondani, hogy mikorra várható eredmény. Valamivel később egy másik üzenetben bejelentették a karbantartást is, ami hajnali 5 órától 6 óráig tart majd, ha minden jól megy. Bízzunk benne, hogy hamarosan minden rendben lesz.