HírekKiemeltMMORPGWorld of Warcraft

World of Warcraft – Elindult a Battle for Azeroth előrendelés, bár nem problémamentesen

Tegnap felreppent a pletyka, hogy még az este előrendelhetővé válik a World of Warcraft legújabb kiegészítője a Battle for Azeroth. Így is lett, azonban a dolgokat némileg árnyalja, hogy annyian akartak hirtelen lecsapni rá, hogy komoly fennakadások ütötték fel a fejüket.

A World of Warcraft játékosai villámgyorsan lecsaptak a BfA-ra, hogy magukénak tudhassák a lvl110 boostot, no meg az új Allied Race karaktereit, aminek eredményeképp először csak 5 ezres várólista jelent meg a vásárlói felületen, ami folyamatosan hízott, majd később a bejelentkezés után is akadtak gondok.

World of Warcraft - Elindult a Battle for Azeroth előrendelés, bár nem problémamentesen

A játékosok tömegével jelentették a problémát a Blizzard felé, miszerint egyszerűen nem látják a karaktereiket a karakterválasztó képernyőn, illetve az egész képernyő fekete.

World of Warcraft - Elindult a Battle for Azeroth előrendelés, bár nem problémamentesen

A Blizzard vevőszolgálati Twitter fiókján keresztül értesített mindenkit, hogy dolgoznak a probléma enyhítésén, de egyelőre nem tudják megmondani, hogy mikorra várható eredmény. Valamivel később egy másik üzenetben bejelentették a karbantartást is, ami hajnali 5 órától 6 óráig tart majd, ha minden jól megy. Bízzunk benne, hogy hamarosan minden rendben lesz.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár