HírekKiemeltMMORPGWorld of Warcraft

World of Warcraft – Battle for Azeroth pre-order még ma?

Beindult a vonat, a spekulavonat.

Nem nyugszanak az emberek és csak kibányásznak mindig és mindent ha kell, ha nem. Szerencsére, a mai World of Warcraft frissítés után is találtak valami érdekeset.

World of Warcraft - Battle for Azeroth pre-order még ma?

A fiúk a bányában dolgoztak a mai frissítés után, és találtak is egy érdekes dolgot, mégpedig egy store UI elemet, amit BoostPopupBFA-nak hívnak. Ez feltételezhetően a Battle for Azeroth-al érkező karakterszint növelő UI eleme. És ha ezt berakták, akkor ebből csak egy dolog következhet, hogy a mai napon meg is érkezik a pre-order lehetősége a Battle for Azeroth-ra.

Vagy, egyszerűen csak előrelátóak voltak és nem szerették volna ezt az apró dolgot a végére hagyni. Ki tudja. Mindenesetre a Redditen már megy a találgatás, no meg a trollkodás és van, aki meg van róla győződve, hogy a ma esti Q&A livestream alatt fogják aktiválni a pre-order lehetőségét. Úgy legyen!

Nézd meg Warcraft élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár