HírekKiemeltMMORPGVideókVillámhírWorld of Warcraft

World of Warcraft – Állítólagos Battle for Azeroth helyszínek, mountok szivárogtak ki

És a Troll Druid kinézetekről se feledkezzünk meg

A tegnapi napon egy Youtube felhasználó, LeystTV csatornáján jelent meg néhány új videó, ami a World of Warcraft épp készülőben lévő új kiegészítőjének a Battle for Azeroth-nak néhány új helyszínét mutatja be. No meg néhány mountot.

World of Warcraft - Állítólagos Battle for Azeroth helyszínek, mountok szivárogtak ki

A videók január 28-án lettek feltöltve és mellőznek minden forrásmegjelölést az eredetükkel kapcsolatban. Az egyiken megcsodálhatjuk a pusztulást Undercity-ben és a környékén, a másikban pedig Zuldazar Harbor-t nézhetjük meg tüzetesebben.

Undercity-t még a Blizzard mutatta meg a Blizzcon-on 2017-ben. Forsaken fővárosa, ami elpusztul a Horda és az Alli háborúzásai által.

Úgy tűnik az embereknek tettszik amit látnak, hiszen sok a pozitív visszajelzés a videók alatt, és sokan dicsérik a játék zenéjét is. Néhány további érdekes videót is találhatunk LeystTV csatornáján. Ne hagyjátok ki azokat sem.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár