World of Warcraft – Új ban wave érkezett

A Blizzard úgy döntött, hogy ideje megbüntetni azokat, akik valódi pénzért árulnak World of Warcraft dungeon és raid runokat. Akik ilyesmi tevékenységben vettek részt, azokra lesújtott a ban hammer.

World of Warcraft - Új ban wave érkezett

A tisztességes játék és a verseny szellemének biztosítása érdekében a csapat továbbra is aktív figyelemmel kíséri majd ezeket és az egyéb játékszabályzatba ütköző tevékenységeket. A Blizzard hozzátette, hogy goldért viszont továbbra is lehet árulni a dungeon és a raid cleareket, valamint a PvP rating boostot, achievementeket és ezekért természetesen nem jár ban.

World of Warcraft - Új ban wave érkezett

Ez a ban wave egy szükséges lépés volt, viszont valószínűleg nem gátolja meg teljesen ezen tevékenységek folytatását. A gold farmereket pedig szinte támogatja, hisz sokan rá lesznek kényszerülve arra, hogy valódi pénz helyett goldért vegyenek ilyen szolgáltatásokat, és így majd még több goldot fognak vásárolni. A Blizzard azt is hozzátette, hogy csalódottan veszik tudomásul, hogy a World of Warcraft raidelő közösség tagjai részt vettek olyan tevékenységekben, amiket egyértelműen tilt a szabályzat.

Az Ornyx CM által közzétett bejegyzést megtaláljátok a hivatalos fórumon.