HírekKiemeltMMORPGWorld of Warcraft

World of Warcraft – Új ban wave érkezett

A Blizzard úgy döntött, hogy ideje megbüntetni azokat, akik valódi pénzért árulnak World of Warcraft dungeon és raid runokat. Akik ilyesmi tevékenységben vettek részt, azokra lesújtott a ban hammer.

World of Warcraft - Új ban wave érkezett

A tisztességes játék és a verseny szellemének biztosítása érdekében a csapat továbbra is aktív figyelemmel kíséri majd ezeket és az egyéb játékszabályzatba ütköző tevékenységeket. A Blizzard hozzátette, hogy goldért viszont továbbra is lehet árulni a dungeon és a raid cleareket, valamint a PvP rating boostot, achievementeket és ezekért természetesen nem jár ban.

World of Warcraft - Új ban wave érkezett

Ez a ban wave egy szükséges lépés volt, viszont valószínűleg nem gátolja meg teljesen ezen tevékenységek folytatását. A gold farmereket pedig szinte támogatja, hisz sokan rá lesznek kényszerülve arra, hogy valódi pénz helyett goldért vegyenek ilyen szolgáltatásokat, és így majd még több goldot fognak vásárolni. A Blizzard azt is hozzátette, hogy csalódottan veszik tudomásul, hogy a World of Warcraft raidelő közösség tagjai részt vettek olyan tevékenységekben, amiket egyértelműen tilt a szabályzat.

Az Ornyx CM által közzétett bejegyzést megtaláljátok a hivatalos fórumon.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár