HírekKiemeltMMORPGWorld of WarcraftWTF

World of Warcraft – Speedrun lvl60-ig kizárólag vaddisznókon

Az új frissítések érkezése mindig izgalmas pont a World of Warcraft világában is. Mindenki rögtön nekiugrik az új tartalmaknak, nincs ez másképp most sem a 7.3.5 érkezésével. Azonban ez alkalommal volt valaki, aki inkább arra adta fejét, hogy fogja magát és felhúz egy karaktert 60-ra kizárólag vaddisznókon.

Két napja ianxplosion merész kijelentést tett. Azt mondta, ha ezen a héten a Blizzard beizzítja a 7.3.5-ös frissítést, akkor fogja magát és csak vaddisznókon felhúzza magát 60-ig. Mit ad isten nem sokkal később a Blizzard bejelentette – amit már sejtett ő is – hogy érkezik a 7.3.5. Így nem maradt más választása nekivágott a nagy kalandnak.

World of Warcraft - Speedrun lvl60-ig kizárólag vaddisznókon

Gondolom sokaknak ismerős ez az egész vaddisznó ölős történet. Nem véletlenül. A South Park-nak volt egy ide vágó része a Világok Harca című epizód, ahol Cartman-t és a haverjait folyamatosan leölte egy nolifer játékos, ezért bosszút esküdtek és kiszámolták, hogy a kezdőterületen mennyi vaddisznót kell megölniük ahhoz, hogy fel tudjanak fejlődni és felvehessék a kesztyűt ellene.

Nézd meg ianxplosion élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

De miért is csinálja ezt valaki? Ian azzal indokolta elhatározását, hogy “Az életem elég szar jelenleg”. Az elmúlt hetekben elég sok veszteség érte, elvesztette a munkáját és a barátnőjét is. Azonban amikor észrevette, hogy mennyien reagálnak a Reddit posztjára nagyon izgatott lett. Mentségére legyen mondva, nem ő az első, aki hasonló dologra adja fejét. A leghíresebb talán Doubleagent, aki csak virágszedegetéssel érte el a 110-et.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár