World of Warcraft – Speedrun lvl60-ig kizárólag vaddisznókon

Az új frissítések érkezése mindig izgalmas pont a World of Warcraft világában is. Mindenki rögtön nekiugrik az új tartalmaknak, nincs ez másképp most sem a 7.3.5 érkezésével. Azonban ez alkalommal volt valaki, aki inkább arra adta fejét, hogy fogja magát és felhúz egy karaktert 60-ra kizárólag vaddisznókon.

Két napja ianxplosion merész kijelentést tett. Azt mondta, ha ezen a héten a Blizzard beizzítja a 7.3.5-ös frissítést, akkor fogja magát és csak vaddisznókon felhúzza magát 60-ig. Mit ad isten nem sokkal később a Blizzard bejelentette – amit már sejtett ő is – hogy érkezik a 7.3.5. Így nem maradt más választása nekivágott a nagy kalandnak.

World of Warcraft - Speedrun lvl60-ig kizárólag vaddisznókon

Gondolom sokaknak ismerős ez az egész vaddisznó ölős történet. Nem véletlenül. A South Park-nak volt egy ide vágó része a Világok Harca című epizód, ahol Cartman-t és a haverjait folyamatosan leölte egy nolifer játékos, ezért bosszút esküdtek és kiszámolták, hogy a kezdőterületen mennyi vaddisznót kell megölniük ahhoz, hogy fel tudjanak fejlődni és felvehessék a kesztyűt ellene.

Nézd meg ianxplosion élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

De miért is csinálja ezt valaki? Ian azzal indokolta elhatározását, hogy “Az életem elég szar jelenleg”. Az elmúlt hetekben elég sok veszteség érte, elvesztette a munkáját és a barátnőjét is. Azonban amikor észrevette, hogy mennyien reagálnak a Reddit posztjára nagyon izgatott lett. Mentségére legyen mondva, nem ő az első, aki hasonló dologra adja fejét. A leghíresebb talán Doubleagent, aki csak virágszedegetéssel érte el a 110-et.