HírekKiemeltTop StoriesVideoVillámhírWTF

World of Warcraft – Naxxramas Raid a Minecraft-ban

Az internet telis-tele van olyan megszállott emberekkel, akik kedvenc játékuk vagy filmjük kedvenc helyszíneit vagy tárgyait átviszik a Minecraft univerzumba, nem ritkán több száz vagy ezer órát beleölve. Most épp a World of Warcraft volt soron.

A halálcsillagon keresztül az Enterprise űrhajón át San Andreasig már rengeteg dolgot láttunk visszaköszönni a Minecraft-ból. A legújabb ilyen remekművet Joakim Karlsson hozta létre, aki nem mást mint a World of Warcraft világában lévő Naxxramas raid-et vitte át egy az egybe a Minecraft világába. Két évig tartott mire teljesen elkészült vele, elmondása alapján ez idő alatt volt, hogy hónapokon át nem tudott haladni vele. Minden egyes szoba 2-6 órát vett igénybe mérettől függően. Még egy képet is megosztott Naxxramas egy évvel ezelőtti állapotáról.

World of Warcraft - Naxxramas Raid a Minecraft-ban

A végleges elkészült verziót pedig fel is töltötte még melegében a Youtube-ra, hogy mindenki megcsodálhassa kitartó munkáját.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár