HírekKiemeltMMORPGWorld of WarcraftWTF

World of Warcraft – Leeroy Jenkins a Family Guy-ban

A World of Warcraft sosincs ingoványos terepen, ha a paródiákról van szó, hiszen számtalan Youtube videó, zene, de még egy South Park epizódban is feltűnt már a játék. Ezúttal a Family Guy-ba került bele.

World of Warcraft - Leeroy Jenkins a Family Guy-ban

A Family Guy 16. évad 14. részében Peter, Cleveland és Joe tűnik fel, miközben előkészítenek egy bonyolult tervet, hogy kivágják magukat egy szorult helyzetből. Cleveland a “Leeroy Jenkins” húzást hozza szóba, ami ismerős lehet a World of Warcraft rajongóknak. Ha esetleg mégsem, akkor íme.

Peter a bonyolult terv felvázolása közben még meg is kéri Joe-t, hogy számoljon utána egy kicsit a túlélésük valószínűségének, ami 42,33% lesz Joe számításai szerint, ami megegyezik az eredeti videóban is hallható számmal. Azonban ekkor Cleveland felordít, hogy LEEEEROOOY JENKIIIINS és beszalad. Nézzétek meg a videorészletet.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár