World of Warcraft – A BfA után nem lesz 32 bites támogatás

Kiderült, hogy miután megjelenik a World of Warcraft Battle for Azeroth kiegészítője, a kliens nem fogja tovább támogatni a 32 bites operációs rendszereket. A Blizzard szerint a játékosok túlnyomó része 64 bites rendszereken futtatja a játékot, és a változás lehetővé teszi számukra, hogy a 64 bites verzió stabilitására és hatékonyságára összpontosítsanak.

World of Warcraft - A BfA után nem lesz 32 bites támogatás

Ez persze azt is jelenti, hogy a bot és hack fejlesztőknek is fejfájást okozhat a változás, ugyanis a legtöbb ilyen csalás csak 32 bites klienseken futott (kivéve a HonorBuddy és a Soapbox). Ha még mindig 32 bites operációs rendszert használtok, kénytelenek lesztek váltani, ha tovább akartok játszani az MMORPG-vel. Ezt a lehetőséget a legtöbb operációs rendszer ingyen kínálja.

World of Warcraft - A BfA után nem lesz 32 bites támogatás

A 32 bites operációs rendszerek memóriakorlátozásai számos modern játék játszhatóságát és stabilitását befolyásolhatják, és a 64 bites operációs rendszerek már évek óta iparági szabványok.” -Blizzard

A Blizzard azt is hozzátette, hogy érdemes július 1 előtt váltani 64 bites operációs rendszerre, ami arra utalhat, hogy akár korábban is érkezhet ez a változtatás.