World of Warcraft: megérkezett a 7.3 PTR patch notes

A tegnapi nap folyamán részletesen ismertette CM Lore a World of Warcraft 7.3 PTR fejlesztési jegyzeteket a World of Warcraft hivatalos fórumján.

World of Warcraft: megérkezett a 7.3 PTR patch notesA Broken Shore és a Tomb of Sargeras eseményeit követően a játékosok feladata, hogy folytassák a harcot az Arguson, a Legion otthonában. Lore kijelentette, “Nagyon örülünk ennek a frissítésnek, és izgatottan várjuk visszajelzéseiteket, amint a nyilvános tesztelés felé tartunk. Három fő felfedezésre váró terület van a bolygón , melyek közül az első mától elérhető PTR-en való tesztelésre!”

Az első buildben a 7.3 történetének pár fejezete lesz benne és érkeznek a feljavított casting animációk az alábbi classok és specekhez:

  • Összes Mage spec
  • Restoration Druid
  • Disc., holy Priest
  • Elemental, Restoration Shaman

World of Warcraft: megérkezett a 7.3 PTR patch notes

A 7.3-al jön pár új world quest, szakma változások és epic gemek, valamint egy új insta, a Seat of the Triumvirate. Ezen felül, jön az Antorus és a Burning Throne raid, de nagy valószínűséggel ezek nem azonnal lesznek majd elérhetőek. A Netherblight Crucible pedig lehetővé teszi majd, hogy tovább fejlesszük az Artifact fegyvereket.

Még sok-sok más World of Warcraft javításra és újításra számíthattok, és mindenképp érdemes megosztani a Blizzard-al építő jellegű visszajelzéseiteket, hisz ezáltal tudják még jobbá tenni az érkező tartalmat.