HírekKiemeltMMORPGWorld of Warcraft

World of Warcraft: megérkezett a 7.3 PTR patch notes

A tegnapi nap folyamán részletesen ismertette CM Lore a World of Warcraft 7.3 PTR fejlesztési jegyzeteket a World of Warcraft hivatalos fórumján.

World of Warcraft: megérkezett a 7.3 PTR patch notesA Broken Shore és a Tomb of Sargeras eseményeit követően a játékosok feladata, hogy folytassák a harcot az Arguson, a Legion otthonában. Lore kijelentette, “Nagyon örülünk ennek a frissítésnek, és izgatottan várjuk visszajelzéseiteket, amint a nyilvános tesztelés felé tartunk. Három fő felfedezésre váró terület van a bolygón , melyek közül az első mától elérhető PTR-en való tesztelésre!”

Az első buildben a 7.3 történetének pár fejezete lesz benne és érkeznek a feljavított casting animációk az alábbi classok és specekhez:

  • Összes Mage spec
  • Restoration Druid
  • Disc., holy Priest
  • Elemental, Restoration Shaman

World of Warcraft: megérkezett a 7.3 PTR patch notes

A 7.3-al jön pár új world quest, szakma változások és epic gemek, valamint egy új insta, a Seat of the Triumvirate. Ezen felül, jön az Antorus és a Burning Throne raid, de nagy valószínűséggel ezek nem azonnal lesznek majd elérhetőek. A Netherblight Crucible pedig lehetővé teszi majd, hogy tovább fejlesszük az Artifact fegyvereket.

Még sok-sok más World of Warcraft javításra és újításra számíthattok, és mindenképp érdemes megosztani a Blizzard-al építő jellegű visszajelzéseiteket, hisz ezáltal tudják még jobbá tenni az érkező tartalmat.

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár