World of Tanks – Új HD térképek, egy teljesen új térkép és botok a teszt szerveren!

A mai napon elindul a World of Tanks Update 1.2-es tesztelése, amely magával hoz némi új tartalmat a játékba, köztük egy új térképet is.

World of Tanks - Új HD térképek, egy teljesen új térkép és botok a teszt szerveren!

Az új térkép, az Empire’s Border, amiről már kínai forrásokból lehetett hallani. Meleg fogadtatást és pozitív visszajelzéseket kapott az ottani közönségtől, ezért minden régióban megjelenik majd. Eddig csak a kínai szervereken volt elérhető.

Az Empire’s Border lesz az első ázsiai beállítottságú terület, amely az 1.0 verzió megjelenése óta csatlakozik a játékhoz. Ráadásul nem aprózza el az új térkép, hiszen maga a Kínai nagy fal választja ketté a térképet, ráadásul az egész térkép több magasságra oszlik, ezáltal többféle taktikai játékot téve lehetővé.

 

World of Tanks - Új HD térképek, egy teljesen új térkép és botok a teszt szerveren!

És ha már térképek, akkor megtudhattuk azt is, hogy a Widepark és a Highway térképek felújításra kerülnek HD minőségben. Ruinberg, Overlord, Redshire, Sand River és Paris térképei pedig átesnek némi egyensúlyi változáson.

A tesztelés során bevezetik a botokat is, vagyis a mesterséges intelligencia által irányított járműveket. Ezek csak bizonyos térképeken és csak Tier I-V között tűnnek majd fel és nem kell aggódni sem, hiszen látni fogjuk, ha botok ellen játszunk. A botok kizárólag az 1.2 teszt során lesznek csak aktívak. A jövőben a botokat Latin-Amerikában és esetleg Ausztráliában alkalmazzák majd.

A World of Tanks teszt klienst innen tudjátok leszedni.