Wildstar – Megvan meddig élvezhetjük még a játékot

Korábban megírtuk, hogy a Wildstar lába alól kirúgta a széket az NCSOFT, de még nem tudtuk a játék leállásának pontos időpontját.

Wildstar - Megvan meddig élvezhetjük még a játékot

Immár tudjuk, hogy mikor ér véget a WIldstar és a Carbine Studios mindenféle event kíséretében búcsúzik a játéktól. A leállás napja November 28-a lesz, ismét búcsúzhatunk egy szebb jövőre érdemes MMORPG-től.

“Soha nem könnyű elbúcsúzni valamitől, különösen olyan valamitől, amely mindannyiunknak sokat jelentett, de a Wildstar 2018 November 28-án véget ér” – írta a stúdió a blogbejegyzésben. “Mostantól kezdve mindent megteszünk, hogy tiszteletben tartsuk a Wildstar közösséget, és köszönjük a támogatást”.

Egy egész event sorozat indult, ami egészen az utolsó napjáig elkíséri a játékot. Nézzük ezeket szép sorban.

  • Szeptember 26 – November 28 – Dupla XP, GLory Days, Powert Prestige és PvP és a Blessing of Essence.
  • Október 12-19 – Rezidential Renovation, a Battle Chase jutalmak rendelkezésre állnak az esemény alatt.
  • Október 19 – November 2 – Jack Shade visszatér az árnyékokból.
  • November 9-23 – Protostar’s Gala Winterfest Extravaganza visszatér még egy alkalommal.
  • November 24-27 – zPrix Invitational.
  • November 28 – Csatlakozzon mindenki a játékhoz az utolsó pár órában és érezzük jól magunkat együtt az utolsó eseményen. Erről részletek majd csak később jönnek.

A játékban a Protobucks valutát, amit eddig valódi pénzért lehetett megvásárolni átalakítják játékbeli valutává, így mindent meg lehet majd vásárolni az item shop-ban. Ahogy korábban is mondtak, minden Július 1-ig megvásárolt Protobucks árát visszatérítik a játékosoknak.