HírekKiemeltMMORPGWildStar

Wildstar – Az NCSOFT és a Carbine továbbra is támogatják a játékot

Örülhetnek azok, akik jelenleg még a Wildstar-al játszanak, de azok is, akik eddig nem mertek játszani vele. Úgy tűnik a játék jövője biztosítva, legalábbis egy ideig.

Wildstar - Az NCSOFT és a Carbine továbbra is támogatják a játékot

A Wildstar csapata a játék helyzetéről értekezett, amiben az elmúlt évet méltatta és a közösséget, akiknek köszönhetően még mindig létezhet a játék. Elmondásuk szerint bebizonyosodott, hogy a Nexus az egyik legbarátságosabb bolygója a galaxisnak. Kitért a 2017-es frissítésekre is de a leglényegesebb pontja az értékelésnek a jövőre vonatkozó kijelentés volt.

Nem véletlenül mondtuk, hogy azok is örülhetnek, akik eddig nem mertek belefogni a Wildstar-ba, mert esetleg attól féltek, hogy nem érdemes, mivel halott játékról van szó. Bár kétségtelen, hogy nem a populáció nagyságáról ismert a játék és nem a bevételeiről, azonban ez alkalommal is megerősítették azt, amit már korábban is elmondtak. A Carbine és az NCSOFT továbbra is támogatják a játékot a belátható jövőben. Az hogy a belátható jövő mit is jelent pontosan nem tudjuk, de mindenesetre biztató, hogy ez így van, még ha fel is merül bennünk a kérdés, hogy vajon miért? De ezt meghagyjuk költői kérdésnek.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár