Wildstar – Az NCSOFT és a Carbine továbbra is támogatják a játékot

Örülhetnek azok, akik jelenleg még a Wildstar-al játszanak, de azok is, akik eddig nem mertek játszani vele. Úgy tűnik a játék jövője biztosítva, legalábbis egy ideig.

Wildstar - Az NCSOFT és a Carbine továbbra is támogatják a játékot

A Wildstar csapata a játék helyzetéről értekezett, amiben az elmúlt évet méltatta és a közösséget, akiknek köszönhetően még mindig létezhet a játék. Elmondásuk szerint bebizonyosodott, hogy a Nexus az egyik legbarátságosabb bolygója a galaxisnak. Kitért a 2017-es frissítésekre is de a leglényegesebb pontja az értékelésnek a jövőre vonatkozó kijelentés volt.

Nem véletlenül mondtuk, hogy azok is örülhetnek, akik eddig nem mertek belefogni a Wildstar-ba, mert esetleg attól féltek, hogy nem érdemes, mivel halott játékról van szó. Bár kétségtelen, hogy nem a populáció nagyságáról ismert a játék és nem a bevételeiről, azonban ez alkalommal is megerősítették azt, amit már korábban is elmondtak. A Carbine és az NCSOFT továbbra is támogatják a játékot a belátható jövőben. Az hogy a belátható jövő mit is jelent pontosan nem tudjuk, de mindenesetre biztató, hogy ez így van, még ha fel is merül bennünk a kérdés, hogy vajon miért? De ezt meghagyjuk költői kérdésnek.