Wild West Online – Nem túl sikeres indulás, törölt hozzászólások

Bizonyára páran izgatottan vártátok a Wild West Online (WWO) megjelenését. Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy naivan hittünk a fejlesztőnek és kipróbáltuk a Steam-en megjelent, szinte alfa szintű játékot.

Wild West Online - Nem túl sikeres indulás, törölt hozzászólások

Amikor azt látja az ember, hogy egy játék befejezi a béta tesztelést, vagy mondjuk az early access fázist, és hivatalosan megjelenik, talán arra számítunk, hogy egy viszonylag kész játékot kapunk a kezünkbe. Nos, a Wild West Online hivatalos Steam megjelenése szinte horribilisra sikeredett. A játék többnyire negatív értékelést kapott, de ez még semmi.

A kiadó nem rég közzétett Steam-en egy játékos visszajelzésekkel kapcsolatos bejegyzést, ahol hamar megjelentek a panaszkodó hozzászólások. Sok mindent ígértek a teszt fázis alatt, például PvE szervereket a megjelenésre, de ez nem történt meg. Miután egyre több negatív hozzászólás érkezett, elkezdték szépen törölgetni azokat a hozzászólásokat, amik nem nyerték el tetszésüket. Ez persze még jobban begerjesztette a népet. És, ha ez nem lenne elég, Twitteren azt állítja a kiadó, hogy nagyon keményen dolgoztak azért, hogy a semmiből felépítsenek egy MMO-t, ami persze megint csak egy merész kijelentés, ugyanis Sergey Titov Nightshade motorját használja.

Wild West Online - Nem túl sikeres indulás, törölt hozzászólások

Ez az igencsak antipatikus hozzáállás, és egy egyértelműen befejezetlen játék megjelenítése valószínűleg már most meghatározza a WWO jövőjét, főleg azért, mert akik még nem vették meg a játékot, azokat hamar el fogja tántorítani a sok-sok negatív visszajelzés.

Nektek mi a véleményetek a játékról?