HírekKiemeltMMORPGWild West Online

Wild West Online – Májusban indul Steamen!

Nos úgy tűnik a Wild West Online a fejlesztők szerint megérett egy komolyabb lépésre, mégpedig a Steamre való megérkezésre.

Wild West Online - Májusban indul Steamen!

Viszonylag régóta kísérjük már figyelemmel a játékot, még ha nem is rendszeresen, de az biztos, hogy a legjobb döntésük volt, hogy tavaly év végén nem adták még ki a játékot. Most azonban úgy tűnik, hogy készen állnak rá, ugyanis bejelentették, hogy május 10-én megérkezik a játék Steamen. Az elmúlt lassan fél évben rengeteg változáson ment át a WWO, aminek az oka a játékosközösség volt, ugyanis ők vezették útjukon a 612 Games csapatát. A játék jelenleg is megvásárolható és játszható a játék honlapján keresztül. Bárki aki megvásárolja, még a Steam verzió indulása előtt, az 2 nappal korábban nekikezdhet a játéknak, valamint kap 40$ értékben kozmetikai holmikat is.

Természetesen, ahogy mindig, egy ilyen bejelentéshez nem árt egy új trailer sem, amiből kaptunk is egyet. Aki további infókra kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az erre nézelődjön.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár