Wild West Online – Ma indul Steamen!

Régóta vártuk már, hogy kilépjen a korai hozzáférésből a Wild West Online és némi késéssel ugyan de végre megteszi ezt a mai napon Steamen.

Wild West Online - Ma indul Steamen!

Az eredetileg 2017 év végére tervezett indulást el kellett halasztaniuk a rengeteg negatív visszajelzés miatt, ami a játékosoktól érkezett. Ekkor ráfeküdtek a dolgokra és a játékosokkal karöltve pofozták ki a játékot úgy, hogy megfeleljen az igényeinknek. Akik korábban megvásárolták már a játékot, azoknak már két napja tarthat a móka, a többiek viszont csak ma ugorhatnak bele a vadnyugati MMORPG világba, ahol bizony gyorsabban jár el a kezünk, mint a szánk.

A játék számos változáson esett át az elmúlt hónapokban, amikről mi is igyekeztünk megemlékezni. Megváltozott a Lobby felület, a karakterkészítő, de a buffok/debuffok is át lettek szabva és ez még közel sem minden. Ezekről itt és itt olvashattok némi infót.

Természetesen semmit nem ér egy játék indulása egy normális trailer nélkül, így abból is kaptunk egy rövid de legalább velős darabot. Nem mondhatnám tiszta lelkiismerettel, hogy a játék teljes mértékben lenyűgöz a grafikájával, de az biztos, hogy vadnyugati MMORPG-t sem sokat látunk. A játékot megtaláljátok a Steamen.