Wild West Online – Ma élesítik a legújabb változásokat a játékban. Van belőlük bőven!

A Wild West Online halad a maga kis útján és szépen csinosítgatják és fejlesztik folyamatosan, teljes egészében a közösség véleménye és meglátása alapján. A mai napon élesítik azt, amin az elmúlt időszakban dolgoztak.

Wild West Online - Ma élesítik a legújabb változásokat a játékban. Van belőlük bőven!

Elmondásuk szerint jelenleg a fejlesztés egy nagyon aktív fázisában vannak, így van változás dögivel. Nézzük szép sorban miket tartogatnak nekünk. Korábban itt olvashattatok erről.

Karakter készítés

Az egyik legfontosabb változás, amit észrevehetünk, azaz egyik frakció kiválasztásának a lehetősége. Ez azt jelenti, hogy nem leszünk képesek megölni vagy megsebezni a velünk egy frakcióban lévő játékosokat. A harcon kívül a frakciónak inkább a szerepjátékról szól, nem pedig a classokról vagy szakmákról. Tehát egy adott frakció kiválasztása semmilyen előnnyel nem jár.

És bár nem tudsz sebzést bevinni az azonos frakció alá tartozó játékostársaidnak a nyílt világban, a PvP események többsége még mindig Free-for-All beállítású, így ezen eseményeken bárkit megölhetsz.

Lobby

A lobby menü is átesett némi átalakításon, hozzáadták a jövőben elérhető Trader’s Den elérhetőségét, ahol a játékosok képesek lesznek eladni vagy vásárolni, esetleg cserélni különböző tárgyakat egymással. Természetesen csak játékbeli pénzért.

További változások ezen a felületen:

  • Újratervezett quick stat
  • Új továbbfejlesztett barát lista
  • A csapatok mérete 5 fősre emelkedett
  • Marketplace, ahol valódi pénztért lehet kozmetikai holmikat vásárolni

Hozzáadásra kerül egy teljes nappal/éjszaka váltakozási ciklus is, 100%-ban dinamikus fényhatásokkal.

A Térkép is megváltozott, több információt jelenít meg, amit megemészteni is könnyebb.

Buffok és Debuffok

Elmozdultak a rögzített statok irányából a flexibilis Buff rendszer felé. Úgy döntöttek, hogy a korábbi rendkívül kötött rendszert teljesen átdolgozzák és egy rugalmasabb Buff/Debuff alapú rendszert hoztak létre. Rengeteg elem van a játékban, aminek hatására buffot vagy épp debuffot kaphatunk, vagy távolíthatunk el magunkról. Ezeknek a buffoknak/debuffoknak néhány verziója már készen van és továbbiakat terveznek létrehozni.

Wild West Online - Ma élesítik a legújabb változásokat a játékban. Van belőlük bőven!

Ugyanez történt a fegyverek statjaival is, amik ahelyett, hogy egy fix értéket képviselnének, a rendszert teljesen átírva, inkább a véletlenszerű statok irányába mozdultak el ugyanazon fegyverek különböző verzióinál. Ezen kívül további módszereket kínálva a pisztoly értékeinek testreszabására, például a gyártás során, vagy a játékosok képességei által.

Wild West Online - Ma élesítik a legújabb változásokat a játékban. Van belőlük bőven!

A fegyverek skinjeit ezentúl a Gun Engraving Kit segítségével lehet kialakítani. Meg lehet nézni az összes rendelkezésre álló skint, még mielőtt megvennénk azt.

Karakter testreszabás

Több mint 200 kozmetikai termék áll a rendelkezésre. Minden kozmetikai felszerelés rendelkezésre áll a játékban is napi küldetések teljesítése által, vagy tábori ládák fosztogatásával. De természetesen valódi pénzért is megvásárolhatjuk ezeket.

https://www.youtube.com/watch?v=Zc08M9-s-Hg

Ló testreszabás

Ugyanez vonatkozik a lovak testreszabására is.

Karakter képességek

A karakterek képességein még mindig dolgoznak, de bemutatták az első skill tree-t. Jelenleg 3 skil ltree kínál egyedülálló képességeket, amelyek nem csak túlélést de a harcot és a special craft receptek perkjeit is tartalmazzák. Olyan képességekre kell fókuszálni, amik a legjobban megfelelnek a játékstílusunknak.

Lovaglás és lövöldözés a nyeregből

Ezt korábban már bemutatták egy videóban, most megtették újra.

Gyártás

A gyártás nem a játék egy fő alkotórésze, viszont sok ember élvezi ezt a tevékenységet. Éppen ezért továbbra is az a szempont, hogy a játékosok időről időre hasznos elemeket találjanak, amiket aztán kombinálhatnak. A gyártáshoz keresnünk kell egy gyártó állomást, amik elszórtan mindenhol megtalálhatók a világban. Ezek különböző típusúak és mindegyik fel van szerelve valami speciális hatással, hogy csak bizonyos tárgyakat lehessen létrehozni rajta. A tábortűz jó a Cooking-hoz, a szeszfőzde jó a különböző szeszes italok létrehozásához, a fegyverkovács pedig sosem találnátok ki, hogy mire jó.

Campsite

A saját tábori készleted segítségével bárhol, bármikor megpihenhetsz. Itt testreszabhatod a karaktered, kezelheted a raktárad, de akár főzhetsz is valami finomat a tábortűznél. A Campsite maga is egy fogyóeszköz, így nem szabad csak úgy otthagyni úton útfélen.

Város foglalás

Válassz egy frakciót és többi társaddal együtt a Capture the Town eseményen keresztül foglaljatok el egy egész várost.

PvP eventek

A PvP eventek a legnagyobb, de még nem teljesen kész tartalmak a játékhoz. Továbbra is dolgoznak a jobb felhasználói felületen, az értesítéseken és a finomhangoló események logikáján. Éppen ezért ez az egyik olyan terület, ahol szükségük van a játékosokra, hogy minél több visszajelzést kaphassanak.

Jelenleg négy ilyen esemény van a játékban.

Missfortune in Skies – Ez egy faction PvP esemény, ahol a frakció tagjai nagy létszámú csoportokban tobzódnak egy baleset helyszínén, ahol egy hatalmas léggömb földet ért mindenféle földi jóval. Itt mindenki felkaphat valami, de csak egy valami, amit el kell vinnie a városba, hogy eladhassa. És hogy mi a lényeg? Nos csak annyi, hogy élve érj a városba, ne pedig koporsóban.

Rags to Riches – Az esemény ideje alatt le spawnol egy bank széf valahol, távol a biztonságos területektől. A cél az, hogy te és a csapatod szerezze meg a tartalmát. Ehhez oda kell menni, biztosítani a helyszínt, feltörni a széfet és kivenni a tartalmát.

Golden Stagecoach Assault – Ez egy nyilvános PvP esemény, amelyben a játékosok egy kijelölt event területre léphetnek, hogy harcba keveredjenek az arany bányában található aranyrudak miatt.

Artifact Hunt – Először meg kell találni az Artifact-ot, amit aztán vissza kell szállítani biztonságban a térkép egy kijelölt helyére, anélkül, hogy meghalnánk.