HírekKiemeltMMORPGWild West Online

Wild West Online – Kapát kaszát elő, érkezik a farming!

Nemrég jelent meg a Wild West Online fórumán egy bejegyzés, miszerint az utóbbi időben gyűjtött információk alapján a fejlesztőcsapat számára világossá vált, hogy az alfa tesztelők szívesen látnának a játékban mezőgazdasági elemeket.

Wild West Online - Kapát kaszát elő, érkezik a farming!

Kezdetektől tervezték, hogy lesz egy ilyen része a játéknak, azonban nem vették eddig észre, hogy számos játékos igényli ezt a tartalmat. Éppen ezért rácuppantak a dologra és úgy döntöttek, hogy nagymértékben kibővítik ezt a tartalmat. Hamarosan számos növény, köztük rozs, alma, szőlő, komló, cukornád, burgonya, padlizsán, narancs és sok más érkezik meg a játékba, amelyekkel gazdálkodhatunk.

Ahhoz, hogy nekiálljunk gazdálkodni, először magokat kell találnunk. Ezek egy részét beszerezhetjük egyszerűen az NPC farmerektől, vagy a városokban található boltokban. De lesznek olyan magok is, amik megszerzéséhez küldetéseket kell majd csinálni, vagy némi szerencsével rábukkanhatunk kint a vadonban is. A magok összegyűjtése lesz az első lépés a sikeres gazdaság felé.

A magok elültetése, majd betakarítása után olyan nyersanyagokhoz juthatunk, amiket értékesíthetünk, vagy felhasználhatunk magasabb értékű tárgyak, például finomított élelmiszerek, desztillált alkohol, orvosság, de akár méreg előállításához is. Minél többet játszunk a játékban, annál több recepthez férünk majd hozzá. Tervezik továbbá a vadon fellelhető dolgok betakarítását is, például bogyók leszedését, amikből egyedi alkoholtartalmú italokat hozhatunk létre, amiket jó pénzért továbbadhatunk.

Mindenki, aki eddig várta ezt a tartalmat megnyugodhat. Úton van.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár