Wild West Online – Kapát kaszát elő, érkezik a farming!

Nemrég jelent meg a Wild West Online fórumán egy bejegyzés, miszerint az utóbbi időben gyűjtött információk alapján a fejlesztőcsapat számára világossá vált, hogy az alfa tesztelők szívesen látnának a játékban mezőgazdasági elemeket.

Wild West Online - Kapát kaszát elő, érkezik a farming!

Kezdetektől tervezték, hogy lesz egy ilyen része a játéknak, azonban nem vették eddig észre, hogy számos játékos igényli ezt a tartalmat. Éppen ezért rácuppantak a dologra és úgy döntöttek, hogy nagymértékben kibővítik ezt a tartalmat. Hamarosan számos növény, köztük rozs, alma, szőlő, komló, cukornád, burgonya, padlizsán, narancs és sok más érkezik meg a játékba, amelyekkel gazdálkodhatunk.

Ahhoz, hogy nekiálljunk gazdálkodni, először magokat kell találnunk. Ezek egy részét beszerezhetjük egyszerűen az NPC farmerektől, vagy a városokban található boltokban. De lesznek olyan magok is, amik megszerzéséhez küldetéseket kell majd csinálni, vagy némi szerencsével rábukkanhatunk kint a vadonban is. A magok összegyűjtése lesz az első lépés a sikeres gazdaság felé.

A magok elültetése, majd betakarítása után olyan nyersanyagokhoz juthatunk, amiket értékesíthetünk, vagy felhasználhatunk magasabb értékű tárgyak, például finomított élelmiszerek, desztillált alkohol, orvosság, de akár méreg előállításához is. Minél többet játszunk a játékban, annál több recepthez férünk majd hozzá. Tervezik továbbá a vadon fellelhető dolgok betakarítását is, például bogyók leszedését, amikből egyedi alkoholtartalmú italokat hozhatunk létre, amiket jó pénzért továbbadhatunk.

Mindenki, aki eddig várta ezt a tartalmat megnyugodhat. Úton van.