Wild West Online – Itt az első gameplay videó!

Annyi mindent tudtunk meg az utóbbi időben a Wild West Online-ról, volt kérdezz-felelek, megtudtuk a gépigényt és a szerverek helyét valamint az Early Bird programot is megismerhettük. Egyetlen dolgot nem láttunk még egészen a mai napig. Magát a játékot.

Wild West Online - Itt az első gameplay videó!

Hosszú várakozás és némi késlekedés után, a mai napon végre megkaptuk a várva várt gameplay videót a Wild West Online-ról. Bepillantást nyerünk egy rövid időre a karakter készítőbe, majd belépve a játékba megismerkedünk az újságokkal, amikben a híreket a játékosok megváltoztathatják a cselekedeteikkel.

Bepillantást nyerünk a ruhák cseréjének folyamatába és megismerkedünk a szalonnal, ahol ihatunk egy italt és beszélgethetünk az npc-kkel, vagy akár mini játékokat is játszhatunk. Lehetőségünk van lopni, de ha sokat lopunk romlik a reputációnk és egy idő után körözött bűnözőkké válhatunk, ami azzal is jár, hogy felkerülünk a városban a körözött bűnözők táblájára. Akiket egyébként megpróbálhatunk levadászni is a busás jutalom reményében.

Láthatjuk a gyors utazást is működés közben, így szerencsére nem kell mindenhova saját magunknak elbaktatni.

Ne feledjük, hogy ez még mindig csak egy korai alfa verziója a játéknak, ezért nem érdemes messzemenő következtetéseket levonnunk.