Wild West Online – Folyik tovább a toldozgatás, foltozgatás.

A Wild West Online kapott egy újabb frissítést, ami számos új funkciót hoz a játékba, az általános hibajavítások mellett.

Wild West Online - Folyik tovább a toldozgatás, foltozgatás.

Elindultak a Novice szerverek, ahova a 20-as szintnél kisebb játékosok csatlakozhatnak, akár egy egész partival, ha mindenki szintje 20 alatt van. Aki viszont már 20-as szintnél nagyobb, az már csak a normál szerverekre tud csatlakozni. A Ctrl gombbal elérhető Wheel funkciót felváltotta egy “hot bar”, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy váltsanak a fegyverek és bizonyos tárgyak között a gyorsabb használat érdekében.

Mindezek mellett újabb hajszínek érkeztek a játékba és még több hajstílus. A Hideout Cabin-okból való Global Storage hozzáférést törölték és megváltoztatták azt is, hogy mit lehet legyártani a Hideout Cabin-ban. A Gold Stream Miner-t ezentúl csak a víz közelében lehet majd elhelyezni. A Town Capture Event során a Campsite-ok közelében már le lehet rakni barikádokat.

Ami a hibajavításokat illeti, olyan kellemetlenségeket sikerült kijavítaniuk, mint hogy a respawn után nem lehetett sebezni, vagy a stamina respawn után nem ment vissza maximumra, vagy épp rossz fegyver skint jelenített meg a játék TPS nézetben. Az összeomlásokkal kapcsolatban 30 hibát javították ki. Itt olvashatjátok el a teljes bejegyzést.