Wild West Online – Kiadták a fejlesztési ütemtervet

Azt már megtudtuk nemrég, hogy a Wild West Online semmilyen formában nem kerül már kiadásra az idén. Azonban csak most derült ki, hogy a megjelenés idejét eltolták egészen 2018 teléig.

Az elmúlt néhány hónap alatt rá kellett jönniük, hogy a játéknak jóval több időre lesz szüksége ahhoz, hogy valami épkézláb állapotba kerüljön. Nem akarnak félkész terméket kiadni, így biztos ami biztos alapon a megjelenést eltolták inkább 2018 év végére. Az már csak hab a tortán, hogy a következő frissítést is elhalasztották január végére. Ennek oka, hogy nem akartak nagyon belenyúlni a játékba az ünnepek alatt, amikor mindenkinek van ideje játszani. Az egyéb felmerülhető gondokról már nem is beszélve, amit az ünnepek alatt nem tudnának kijavítani.

Wild West Online - Kiadták a fejlesztési ütemtervet

Azonban legalább kaptunk végre egy roadmap-ot, amin nagyjából nyomon követhetjük, hogy mit és mikorra terveznek a jövőben. Ebből megtudhatjuk, hogy januárra tervezik a frakciókat és a frakciók közötti háborút, a Golden Coach eventet, az Artifact Hunt Public eventet, a Bank Robbery Public eventet, az Air Balloon Cras Publiv eventet, a reputációs rendszert, Achivement-eket, skilleket és craftot. Ez így elég jól hangzik elsőre.

Wild West Online - Kiadták a fejlesztési ütemtervet

Februárra érkezhet a kincsvadászat, vadászat, PvP event, housing és a saját felállítható táborhely. A legizgibb pedig a skalpolás, ami szintén februárban várható. Az év további részében érkeznek majd a női karakterek és egyéb tartalmak. A teljes listát megtekinthetitek itt.