HírekKiemeltMMORPGWild West Online

Wild West Online – Érkezett egy frissítés, mentik a menthetőt!

Elindult a Wild West Online és rögtön kapták is a nyakukba az áldást az elégedetlen játékosoktól, amit csak tetézett, hogy a Steamen elkezdték kitörölni a negatív kommenteket. Most egy új frissítéssel próbálnak meg javítani a helyzetükön.

Wild West Online - Érkezett egy frissítés, mentik a menthetőt!

Néhány órával ezelőtt került ki a játék hivatalos fórumára az a patch note, amiben a legújabb változásokat sorolják fel. A nem túl sikeres indulás után és a Steamről történt negatív kritikák törlése után, ma már azt láthatjuk, hogy a Facebook oldalukon minden kritikára kimerítően és sok bocsánatkérés mellett válaszolgatnak. Vajon kiheveri a játék valaha is ezt a csapást és láthatunk hamarosan valami mást is az értékelések között Steamen, mint hogy  “Többnyire negatív”?

A frissítés leírásán túl bemutatják azt a 6 főbb projektet, amelyen épp dolgoznak, illetve már részben be is kerültek a játékba az új frissítéssel.

  1. A Town Capture Event javítása – Megváltoztatják a Faction Camp-ek helyszínét és elrendezését.
  2. A frakciók egyensúlyi javítása – A Town Capture egyensúlyi változásai segítenek megelőzni azokat a forgatókönyveket, hogy 20 játékos van az egyik csapatból és 5 a másikból, ami nyilvánvalóan eléggé egyoldalú.
  3. Több Wood spawn hozzáadása – Átmeneti megoldásként hozzáadták a Wood spawn-t a táborokhoz és farmokhoz.
  4. Jobb PvP jutalmak – A kis mennyiségű XP mellett véletlenszerű loot is lesz a megölt játékosokban, amelyet készpénzért eladhatunk a kereskedőknek.
  5. A küldetések beállítása folyamatban van, megkönnyítendő az alacsony szintű játékosok dolgát, valamint magasabb jutalmakat várhatunk belőlük magasabb szinten.
  6. Ültetvények – Jelenleg eltávolításra került a kozmetikai holmik vásárlásának lehetpsége, mivel minden játékosnak elérhetővé tették. Minden olyan játékos, aki már vásárolt korábban, annak visszafizetik a pénzt. A közeljövőben számíthatunk változásokra az ültetési rendszerben is.

A teljes patch note-ot megtaláljátok a játék hivatalos fórumán.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár