Wild West Online – Érkezett egy frissítés, mentik a menthetőt!

Elindult a Wild West Online és rögtön kapták is a nyakukba az áldást az elégedetlen játékosoktól, amit csak tetézett, hogy a Steamen elkezdték kitörölni a negatív kommenteket. Most egy új frissítéssel próbálnak meg javítani a helyzetükön.

Wild West Online - Érkezett egy frissítés, mentik a menthetőt!

Néhány órával ezelőtt került ki a játék hivatalos fórumára az a patch note, amiben a legújabb változásokat sorolják fel. A nem túl sikeres indulás után és a Steamről történt negatív kritikák törlése után, ma már azt láthatjuk, hogy a Facebook oldalukon minden kritikára kimerítően és sok bocsánatkérés mellett válaszolgatnak. Vajon kiheveri a játék valaha is ezt a csapást és láthatunk hamarosan valami mást is az értékelések között Steamen, mint hogy  “Többnyire negatív”?

A frissítés leírásán túl bemutatják azt a 6 főbb projektet, amelyen épp dolgoznak, illetve már részben be is kerültek a játékba az új frissítéssel.

  1. A Town Capture Event javítása – Megváltoztatják a Faction Camp-ek helyszínét és elrendezését.
  2. A frakciók egyensúlyi javítása – A Town Capture egyensúlyi változásai segítenek megelőzni azokat a forgatókönyveket, hogy 20 játékos van az egyik csapatból és 5 a másikból, ami nyilvánvalóan eléggé egyoldalú.
  3. Több Wood spawn hozzáadása – Átmeneti megoldásként hozzáadták a Wood spawn-t a táborokhoz és farmokhoz.
  4. Jobb PvP jutalmak – A kis mennyiségű XP mellett véletlenszerű loot is lesz a megölt játékosokban, amelyet készpénzért eladhatunk a kereskedőknek.
  5. A küldetések beállítása folyamatban van, megkönnyítendő az alacsony szintű játékosok dolgát, valamint magasabb jutalmakat várhatunk belőlük magasabb szinten.
  6. Ültetvények – Jelenleg eltávolításra került a kozmetikai holmik vásárlásának lehetpsége, mivel minden játékosnak elérhetővé tették. Minden olyan játékos, aki már vásárolt korábban, annak visszafizetik a pénzt. A közeljövőben számíthatunk változásokra az ültetési rendszerben is.

A teljes patch note-ot megtaláljátok a játék hivatalos fórumán.