HírekKiemeltMultiplayerRPGWild Terra Online

Wild Terra Online – Most ingyen kipróbálhatod, vagy akciósan megveheted

A Wild Terra Online egy nyílt világú élet szimulátor, ami megpróbálja hűen ábrázolni a középkori Európát. Igaz ezt nem grafikailag inkább tartalmilag teszi, de abban viszont egész jól.

Wild Terra Online - Most ingyen kipróbálhatod, vagy akciósan megveheted

Április 3-ig egy ingyenes teszt szerver érhető el a játékhoz, ahol még áprilisi event is megrendezésre kerül. A fő szerverek eléréséhez szükség van a Wild Terra megvásárlására, de most ezt is akciósan tehetitek meg, viszont kizárólag a hivatalos weboldalon keresztül. Így most alig több mint 10 dollárért lehet a tiétek a játék.

A Wild Terra Online egy hatalmas nyílt világgal operál, amin gyakorlatilag bárhol letelepedhetsz, azonban nem kell megállnod a kis sátornál, hiszen komplett kastélyt is felépíthetsz, miközben másokkal is csatákba keveredsz. A játékban nagy hangsúly van a gyártáson, építkezésen, vadászaton, várostromokon no és persze a PvP-n. Ha más nem egy próbát mindenképp megér.

A teszt klienst innen lehet letölteni, aki pedig a böngészőbe szeretne játszani az itt megteheti.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár