HírekKiemeltMobileWestworld

Westworld Mobile – Elindult az előregisztráció!

Az HBO Westworld sorozata alapján készült mobiljátékra elindult az elő-regisztrációs lehetőség iOS és Android készülékekre.

Westworld Mobile - Elindult az előregisztráció!

Ha már vártad, hogy végre egy fokkal közelebb kerülj a Westworld mobiljátékhoz, vagy nem vártad, mivel nem is tudtál róla, viszont érdekel a dolog, akkor most megragadhatod az alkalmat, hiszen megnyílt az előregisztráció lehetősége. A játékot az HBO azonos című sorozatának alapján készítette a WB Games San Francisco és a Kilter Films.

Westworld Mobile - Elindult az előregisztráció!

Egy új Delos alkalmazottként tanulhatjuk meg a Westworld irányítását. A véres napfelkeltétől a romantikus naplementén át kell párosítanunk a vendégeket a gazdákkal, megadva nekik a legvadabb álmaikat is. Mert a vágyak által irányított világban mindenkinek szerepe van. Még neked is.

Az előregisztrációval szinteket is megnyithatunk, aminek hatására jutalmakhoz férhetünk hozzá a játék indulásánál. Ehhez minél több ember regisztrációja szükséges.

A játék várható megjelenése áprilisra tehető.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár