Warlords Awakening – Új MMORPG érkezik ezen a nyáron Steamen

A Playwith Interactive bejelentette, hogy egy vadonatúj MMORPG-vel örvendeztet meg minket ezen a nyáron Steamen, a Warlords Awakening-el.

Warlords Awakening - Új MMORPG érkezik ezen a nyáron Steamen

A Warlords Awakening a fejlesztés és az optimalizálás végső szakaszában van és természetesen folyamatosan várják majd a visszajelzéseket a játékosoktól. A játék Korai Hozzáférési státuszban indul majd el várhatóan júliusban. Még szerencse, hogy a fejlesztés és az optimalizálás végső szakaszában van…

A Warlords Awakening egy Elite Lord szerepébe helyez minket, aki belevág egy akció dús történetbe, ahol minden sarkon baljós szörnyekkel futhatunk majd össze. Fel kell fedeznünk Epheia világát aranyos háziállatainkkal közösen. Epikus raidek és dungik is találhatóak a játékban sok más mellett.

A játék 5 karakterosztállyal indul: Blood Knight, Mage, Psychic, Sniper és Assassin Warrior. Mindegyik class három különálló irányba vihető tovább, valamint három harci stance választható a számunkra leginkább megfelelő stílus érdekében. A játékban megtalálható lesz pet rendszer is, ami lehetővé teszi állatok idomítását és oldalunkra állítását. Ezek a petek segítenek nekünk a harcban és felszerelhetjük őket mindenféle tárggyal is. A PvP-ről egyelőre annyit tudni, hogy lesz 4v4 küzdelem.

A Playwith Interactive játékairól sok jót nem lehet elmondani, bár a Rohan Online anno  egész szórakoztató volt az első néhány hónapjában.