Warlords Awakening – Fellőtték a hivatalos weboldalt

Nemrég írtunk a Playwith Interactive legújabb MMORPG játékáról a Warlords Awakening-ről. A játék hivatalos oldala immár elérhető.

Warlords Awakening - Fellőtték a hivatalos weboldalt

Ahogy korábban írtuk, ezen a nyáron indul el a Warlords Awakening Hack n’ Slash MMORPG, amit a Playwith Interactive fejlesztése által érhetünk majd el Steamen keresztül. Bár hivatalos indulási dátum még nincs, de a Steam oldal alapján Korai Hozzáférésben startol majd el a játék. Az indulás sem lehet túl messze, hiszen már elkészült a játék hivatalos oldala, illetve a közösségi hálózatokon is megtalálható már a játék.

A fejlesztők számítanak a játékosokra, hogy észrevételeiket megosszák a játékkal kapcsolatban. A hivatalos oldallal kapcsolatban semmi extrára nem kell számítani, nem estek túlzásokba a funkciókkal és az információkkal sem, igaz egy hivatalos Wiki azért helyet kapott az oldalon. A Wiki szerint 5 class érhető el a játékban, amelyek mindegyike három irányba specializálódhat. A játékban a szokásos tartalmak mellett, mint a PvP és a petek, még akár titánokkal is felvehetjük a harcot, jelentsen ez bármit.

A Playwith Interactive idén októberben tervezi elindítani a játék teljes verzióját, addig is nézelődjetek a hivatalos oldalon, Facebook-on és Steam oldalon.