Warframe – Érdemes rá még figyelni

A Warframe már egy jó ideje boldogítja a népet, de még sok jót tartogat számunkra. Nemrég úgy döntöttünk, hogy adunk neki még egy esélyt és egyáltalán nem bántuk meg.

Az instanced MMORPG-k gyakran képtelenek hosszútávon megtartani játékosbázisukat, és talán kisebb hátránnyal indulnak az open-world játékokkal szemben. A Warframe viszont egyelőre stabilan áll, sőt hamarosan valószínűleg még nagyobb rajongóköre lesz, hisz a fejlesztők úgy döntöttek, hogy eljött az ideje az open world tartalomnak. Ez a döntés számunkra mindenképp logikusnak tűnik és bizonyára sokan izgalommal fogadták a hírt.

Warframe - Érdemes rá még figyelni

Kipróbáltuk a nemrég beiktatott Harrow Warframe-t is, és nagyon meg voltunk vele elégedve. Grafikailag, a Warframe az egyik legszebben kinéző MMO, bár sokakat zavart az a tény, hogy nincs úgymond egy testre szabható arccal rendelkező karakterünk. De persze azért van a játékban sok-sok olyan elem, amivel egyedivé varázsolhatjuk karakterünk megjelenését, bár ehhez olykor ki kell nyitni a bukszát.

Warframe - Érdemes rá még figyelni

A sok pozitívum mellet persze ott van az az elszomorító része, hogy a tömkelegnyi instanced térkép nagyon hamar megunható, főleg akkor, ha az ember egyedül rohan végig rajtuk. Az open world tartalom mindenképp dobni fog a játékon és talán így egy sokkal nagyobb célközönséget tud majd elérni.

Warframe - Érdemes rá még figyelni

Manapság sok MMO fuccsol be rövid időn belül, viszont a Warframe-re érdemes odafigyelni, mert sok meglepetést tartogat még a Digital Extremes mesterműve.