WARFACE – Elérhetővé vált PlayStation 4-en!

A my.com kiadó büszkén jelentette be, hogy már elérhető a taktikai alapokra épülő Shooter játéka, a WARFACE PlayStation 4-re, melyet bárki ingyen letölthet és kipróbálhat. Emellett különböző információk is napvilágra kerültek a Starter Packot és a tervezett DLC-ket illetően.

A WARFACE egy széleskörű kompetitív játékmóddal rendelkezik, melyhez csatlakozhatunk egyedül, vagy egy 4 fős baráti csapatban ahhoz, hogy legyőzhessük az AI által irányított Blackwood frakciót.

WARFACE - Elérhetővé vált PlayStation 4-en!

A PlayStation 4 felhasználók végre első kézből tapasztalhatják meg a játék adta lehetőségeket. A PVE rajongók számára kifejezetten kedvez, hiszen a Co-op raidek, HQ, Anubis és a Blackout variációja lehetővé teszi a kihívásokat és a változatosabb helyeket.

Azoknak a játékosoknak akik jobban szeretik a feszültebb hangvételű valódi játékosok elleni meccseket, a WARFACE 6 különböző PVP játékmódot kínál 19 különböző pályán. Bármelyik játékmódot is játsszuk, a siker a csapatmunkán és a megfelelő karakterosztály kiválasztásán múlik, hiszen minden karakterosztály eltérő felszereléssel és speciális képességekkel rendelkeznek, válasszuk akár a Rifleman, Sniper, Medic vagy Engineert.

WARFACE - Elérhetővé vált PlayStation 4-en!

A PlayStation 4-es megjelenéssel a csapat bejelentette, hogy tovább fejleszti a játék támogatását.

Az első négy DLC már készül, melyek további +4 raided fognak hozzáadni a jelenlegi repertoárhoz (beleértve a legendás Prpyat spec-opot), három új játékmódot (köztük a Battle Royalet – hiszen ez már egy játékból sem maradhat ki) és 40 különböző egyedi pályát, melyek mind-mind újabb taktikai lehetőségeket nyújtani.

A DLC-kre vonatkozó információkat folyamatosan, amint nyilvánosságra kerülnek leközlik a WARFACE weboldalán.

Mindezen felül 5 különböző Starter Pack érhető már el a PlayStation Store-ban. Ebből négy különböző fegyvereket és kozmetikai módosításokat tartalmaz minden karakterosztályhoz. Az ötödik ellenben maga a Collector’s Edition, mely kombinálja az összes többi négy csomagot, valamint ezeken felül tartalmaz további fegyvereket és páncélzatokat is.

WARFACE - Elérhetővé vált PlayStation 4-en!

A Starter Pack talán a legjobb döntés mindazok számára akik most vetnék bele magukat a játék sűrűjébe, hogy már a 0. órától egyedi karakterrel szállhassunk szemben az ellenséggel.

A Starter Packok elérhetőek a PlayStation Store-ból, valamint a WARFACE hivatalos oldalán keresztül is.