War Clash – A mobil RTS játékra megnyílt a globális elő-regisztráció lehetősége!

Némi finomhangolás után a MeoGames kiadó megnyitotta az elő-regisztráció lehetőségét iOS rendszeren a War Clash nevű valós idejű stratégiai játékra.

War Clash - A mobil RTS játékra megnyílt a globális elő-regisztráció lehetősége!

A hagyományos RTS játékelemekkel rendelkező játék még átmegy egy végső csiszoláson a végleges kiadás előtt, de addig is már lehet regisztrálni a játékra ezen a linken. A játék nem csak azokat az alap elemeket tartalmazza, mint az építkezés, hős fejlesztés és szörnyek elleni harc, de olyan e-sport mikro-elemek is találhatunk benne, mint például Return (a bázisra), flares, rally és így tovább. Ezek a tartalmak is magukban foglalják az RTS elemeket, miközben a játék teljes egészében mobil platformra készült.

A hős képzés a játék egyik legfontosabb eleme, ami ismerős lehet az RTS fanoknak. Három fő faj található a játékban: Beastbord, Sylvan és Undead. A hősők minden egyes faj esetében teljesen egyedi képességekkel és harci pozicionálással rendelkeznek. A játékosoknak alaposan meg kell fontolniuk a csapat-összeállítást a harcok korai szakaszában.

War Clash - A mobil RTS játékra megnyílt a globális elő-regisztráció lehetősége!

Innovatív módon a War Clash egy 3v3 versenyképes módot is kínál, amely igazán kiváló együttműködési játékhoz nyújt hozzáférési lehetőséget.  A hősök különböző képességekkel rendelkeznek, amelyek kiemelnek bizonyos lehetőségeket, mint például a tankolást, közelharcot és támogatást.

Továbbá a War Clash szerverei globálisan vannak szinkronizálva, így a játékosok versenyezhetnek egymással, bárhol is legyen a világon.