VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI-: Mátol elérhető Steamen

Igen, kicsit fura a játék címe és nem nehéz elírni, de a lényeg, hogy a VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI- mától elérhető Steamen.

Az anime stílusú action brawlert a Meteorise és a HONEY∞PARADE GAMES fejlesztette, és a Marvelous adja ki. A játékot már jól ismerhetik a Vita felhasználók, hiszen ez a megjelenés igazából annak a játéknak a PC portja. A VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI- két változatban jött ki Steamen és még egy VALKYRIE DRIVE C Complete DLC Pack is elérhető hozzá. Az alap változat 26,99€, a Complete Edition 33,29€, a DLC Pack pedig 14,99€-ért vásárolható meg.

VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI-: Mátol elérhető Steamen

Az akciódús brawler Bhikkhuni fiatal leányzóiról szól, akik felveszik a harcot a VR-Virussal. A Steam figyelmeztet arra, hogy akad a játékban meztelenkedés és ez valószínűleg mindenkit elrettent majd.

VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI-: Mátol elérhető Steamen

Mindenesetre, ha a szexuális tartalmat és a női meztelenkedést nem vetitek meg, vessetek egy pillantást a játékra, mert a Vita-s verziója sikeresnek bizonyult. A VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI- mostantól tehát megvásárolható 10% kedvezménnyel az alábbi oldalon.