HírekKiemeltSteam

VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI-: Mátol elérhető Steamen

Igen, kicsit fura a játék címe és nem nehéz elírni, de a lényeg, hogy a VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI- mától elérhető Steamen.

Az anime stílusú action brawlert a Meteorise és a HONEY∞PARADE GAMES fejlesztette, és a Marvelous adja ki. A játékot már jól ismerhetik a Vita felhasználók, hiszen ez a megjelenés igazából annak a játéknak a PC portja. A VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI- két változatban jött ki Steamen és még egy VALKYRIE DRIVE C Complete DLC Pack is elérhető hozzá. Az alap változat 26,99€, a Complete Edition 33,29€, a DLC Pack pedig 14,99€-ért vásárolható meg.

VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI-: Mátol elérhető Steamen

Az akciódús brawler Bhikkhuni fiatal leányzóiról szól, akik felveszik a harcot a VR-Virussal. A Steam figyelmeztet arra, hogy akad a játékban meztelenkedés és ez valószínűleg mindenkit elrettent majd.

VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI-: Mátol elérhető Steamen

Mindenesetre, ha a szexuális tartalmat és a női meztelenkedést nem vetitek meg, vessetek egy pillantást a játékra, mert a Vita-s verziója sikeresnek bizonyult. A VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI- mostantól tehát megvásárolható 10% kedvezménnyel az alábbi oldalon.

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár