Vajon túléli-e az APB a csalók hordáját?

Az APB Reloaded egy sikeres rebootja volt az eredeti APB-nek, de semmikép nem nevezhető egy makulátlan játéknak. Sajnos a csalók sokasága nagyon sokat ront a játékélményen.

A játék kiadója szüntelenül küzd a sok Aimbot, Trigger bot és egyéb csalások használóival, de a jelenlegi védelme az APB-nek szinte képtelen teljesen kiszűrni a rosszalkodó játékosokat. Gyakran tűnnek fel úgynevezett closet hacker-ek, akik már évek óta ban nélkül csalnak észrevehetetlenül. A PunkBuster olykor azért sikeresen elcsípett pár híres játékost és a Fairfight sem teljesen impotens.

Vajon túléli-e az APB a csalók hordáját?

Manapság a legtöbb online FPS/TPS küzd a számtalan csalást elősegítő programokkal, de lassan már elég egy drágább gamer egér és máris rendelkezésünkre áll egy no recoil és egy tökéletes macro. Valószínűleg ez is hozzájárul ahhoz, hogy sok multiplayer shooter már csak konzolon jelenik meg, mint ahogy azt a Destiny-nél is tapasztalhattuk.

Vajon túléli-e az APB a csalók hordáját?

Az APB Reloaded nem rendelkezik túl nagy rajongó táborral, és amióta megszűntek az orosz szerverek még több csaló jelent meg nálunk. A beígért új motorra is már túl régóta várunk, és mire megérkezik, lehet már nem lesz elég játékos ahhoz, hogy megérje folytatni.