Újabb RIFT PTS indul mától, ezúttal a Prime szervernek

Miért lenne csak egy nyilvános tesztszervered, ha lehet kettő is? Nos, talán elsőre kicsit meglepő lehet ez a lépés, de a Trion Worlds egy új PTS-t indított az Omega szerverhez, és jó oka volt rá. Az új PTS célja, hogy a RIFT fejlesztők képesek legyenek tesztelni a Prime számára tervezett tartalmat. Az új PTS valamikor ma nyílik meg, úgyhogy érdemes figyelemmel követni.

De vajon van különbség a régi és az új PTS között? Igen, van egy különbség, és a Trion Worlds mindezt elmagyarázta hivatalos bejelentésében. Az Omega szerver a Prime “konfiguráción” fut és az új PTS-en a Prime contentet lehet majd tesztelni. A másik PTS-el ellentétben, itt nem lehet majd átmásolni a Prime-os karaktereket. A hangsúly a soul-ok tesztelésén van, mielőtt bekerülnének a Prime élő szerverre. Újabb RIFT PTS indul mától, ezúttal a Prime szervernek

A Trion így akar megbizonyosodni arról, hogy a Prime szervereken megjelenő változások ne okozzanak balance problémákat, úgyhogy érdemes kipróbálni az új PTS-t és konstruktív visszajelzéseket küldeni a fejlesztőknek. Ne felejtsétek el átbogarászni a hivatalos patch notes-t is, ahol megtalálhatóak a jelenleg tesztelhető változások.