Trove – Megérkezett a Geode frissítés és a Bomber Royale mód

Még májusban írtunk a Trove következő nagy kiegészítőjének érkezéséről a Geode-ről. A Trion tegnap élesítette is a Bomber Royale móddal együtt.

Trove - Megérkezett a Geode frissítés és a Bomber Royale mód

A Bomber Royale mód egy új kompetitív multiplayer mód a Trove számára, ahol gyors és féktelen harc zajlik 20 Trovian között egészen addig, amíg csak egyetlenegy marad. Minden játékos teljesen függetlenül attól, hogy évek óta játszik, vagy épp most kezdte, ugyanazokkal az értékekkel és képességekkel rendelkezik ebben a módban. Különböző power upokat vehetünk fel a támadásaink módosításához. Szerencsére minden Bomber Royale térkép teljes egészében elpusztítható és mindenki alap támadási egy bomba, úgyhogy álljunk készen, hogy hamar egy kopár pályán fogunk küzdeni a túlélésért. Az indulás után három térkép áll majd rendelkezésre a játékhoz.

Ami pedig a Geode frissítést illeti, a Trion szerint semmihez sem hasonlítható, amit eddig láthattunk a Trove-ban és szó szerint egy teljesen új világ vár ránk és egy teljesen új módja a játéknak. A Geode frissítés a felszín alatti barlangok feltárására összpontosít, amikből igen erőteljes alapanyagok gyűjthetők össze, amik jól jönnek majd Geode megszállóival szemben.

Első földet éréskor Geode szentélyében találjuk magunkat, ami egyben az utolsó biztonságos hely Geode lakosainak. Természetesen maga a frissítés rengeteg új jutalmat, fegyvereket, kosztümöket, mountokat, szárnyakat és sok mást is magával hoz. Képesek vagyunk tojásokat kikelteni és peteket szerezni belőlük, az év későbbi szakaszában pedig a játékosok a bolygó megmentésén fognak majd ügyködni.