Trove – A Geode és a Bomber Royale átesett némi ráncfelvarráson

Még június végén érkezett meg a Trion voxel játékába, a Trove-ba a legújabb frissítés a Geode. A mai napon némi átalakításon esett át.

Trove - A Geode és a Bomber Royale átesett némi ráncfelvarráson

A patch a Bomber Royale mód fejlesztéseit is tartalmazza, amit a játékosok visszajelzései alapján készítettek. Mivel a merészség és a mások elleni bátor küzdelem még kifizetődőbb kell hogy legyen, ezért mostantól minden meccs végén a ranglistán láthatóvá válik minden játékos sebzése. A legtöbb sebzést okozó játékosok kapják a legtöbb XP-t, míg azok, akik inkább bujkálnak és kevesebb sebzést osztanak ki, be kell hogy érjék kevesebbel.

Ha valakit kirobbantasz a térképről, akkor is megkapod a kill után járó creditet. Hozzáadásra került a spectator mód is, aminek hála a halálunk után dönthetünk úgy, hogy maradunk és figyeljük tovább az eseményeket. A játékosok között lehet váltani, és ha esetleg elhalálozik az, akit éppen nézünk, akkor a kamera automatikusan átvált egy másik játékosra.

Ha nagy rajongói vagytok a statisztikáknak, akkor bizonyára örömmel fogadjátok, hogy minden sebzés az összes meccsen rögzítésre kerül, amit bármikor visszanézhetsz. Ezt a /stats paranccsal tudod megtenni.

A Bomber Royale mód ezen új frissítése még csak a kezdet, hiszen a Trion csapata folyamatosan új térképeken, skineken és jutalmakon dolgozik.

Ami magát a Geode tartalmát illeti, rengeteg fejlesztés és javítás kapott helyet a játékban, amit a játékosok visszajelzései alapján valósítottak meg. Ezek közé tartozik az Ice Sage class átdolgozása, hogy még inkább egy fagyos harcos váljon belőle. Ez sebzés és a túlélési képességeinek megnövelésévél járt. Továbbá 162, játékosok által készített stílus került hozzáadásra a játékhoz, ami egy igen masszív teljesítmény egyetlen “kisebb” frissítésben. Számos optimalizációs javítás is érkezett, nagy hangsúlyt fektetve a játék és a játékosok közti adattovábbítás tökéletesítése érdekében. A cél a lag csökkentése.

Egy kényelmi változásnak hála már beállíthatjuk, hogy a Rare szintű ládák automatikusan kinyíljanak. Ha esetleg eddig problémáid voltak a Geode Santuary-ban történő navigálással, akkor jó hírünk van a számodra. Megkapta a saját térképét.

Trove - A Geode és a Bomber Royale átesett némi ráncfelvarráson

A változásoknak ezzel persze még nincs vége, akit érdekel a teljes lista, az itt megtalálja a patch note-ot.