Rift – A Trion és a 100 dolláros Mount Crate esete

Ti kiadnátok 100 dollárt akármelyik játékban egy hátas jószágért? Ha a válasz igen, akkor a következő kérdés az, hogy kiadnátok-e 100 dollárt egy ládáért, ami véletlenszerűen ad egy mountot? Ha a válasz továbbra is igen, akkor már csak egy kérdés van.

Rift - A Trion és a 100 dolláros Mount Crate esete

Kiadnátok 100 dollárt egy ládáért, ami 42 mount közül, véletlenszerűen ad nektek 1-et? Ráadásul annak tudatában, hogy a 42 mount közül sok megtalálható a játékban is potom összegekért? Ha a válaszod továbbra is igen, akkor nincs több kérdés. Ha nem, akkor most te is felhúzott szemöldökkel ülsz a monitor előtt, hogy ez most mi. Nos igen ez pont a 100 dolláros kérdés! A választ a Trion saját játékában a Rift-ben kell keresni, ugyanis ott vezették be ezt a gyönyörűséges 100 dolláros loot box-ot. A Trion-ról mindenki tudja, hogy miféle cég, és ez alatt természetesen a pénzorientáltságot értem, amivel természetesen alapból semmi probléma nincs, hiszen ezért csinálják. Én inkább ennek a pénzorientáltságnak a szintjére gondolok, hogy mekkora hangsúlyt fektet a fizetős ilyen-olyan ládikákból álló tartalomra. Úgy is fogalmazhatnék, hogy Pénzorientáltság lvl120.

Rift - A Trion és a 100 dolláros Mount Crate esete
Katt

Nagy valószínűséggel működhet a dolog, legalábbis mást nem tudok elképzelni, hogy miért vetemednek ilyen lépésekre folyamatosan. Én tényleg megpróbálom nem csóró kelet-európaiként nézni ezt az egész Loot Box dolgot, de azért könyörgöm… 100 dollárért 42 mount közül 1! véletlenszerűen. Inkább raknák be az összeset az item shop-ba darabját 100 dollárért, had válassza ki az ember, hogy mire költ el 100 dollárt. De nem. Persze biztos van aki megvesz vagy 50-et vagy még többet, mire megkapja azt a mount-ot ami kell neki. A cég szempontjából igazi főnyeremény. A fogyasztók szempontjából már nem annyira. És itt lehet igazán megérteni, hogy feljebb miért használtam a “miféle cég” kifejezést.

És most jöhetne az elcsépelt szöveg, hogy ha nem tettszik nem kell megvenni. Ez igaz is. Valóban nem kell. De úgy gondolom itt már nem erről van szó. Ez már egészen más szintje ennek a kérdésnek. De azért kíváncsi lennék Ti mit gondoltok erről az egészről és legfőképp, hogy megvennétek-e a 100 dolláros Mount Crate-et?