Treacherous Waters (Justice Online) MMORPG – Elindult az OBT

Néhány nappal ezelőtt elindult a Treacherous Waters, más néven Justice Online MMORPG nyílt béta tesztelése, és így a viszonylag új projekt mindenki számára elérhető lett. Nem meglepő, hogy ellepték az internetet a játékosok által készített videók, amelyek bemutatják a kínai alkotás játékmenetének különböző elemeit.

A Treacherous Waters, avagy a Justice Online MMORPG igencsak látványos grafikával rendelkezik, és mondanunk sem kell, hogy brutálisra sikeredtek a combat animációk. Persze azért érdemes hozzátenni, hogy nem mindenkinek tetszik ez a kínai stílus, de akik élvezték az Age of Wushu-t vagy a Revelation Online-t, azoknak mindenképp érdemes kipróbálni. A játék sajnos angolul még nem elérhető, és az OBT is csak kínai szervereken fut. Ahhoz, hogy bejussatok a játékba kell egy kicsit trükközni, de szerencsére létezik egy Discord csoport, ahol mindent megtudhattok.

A NetEase remekműve tavaly indította az első zárt béta tesztelést, és akkor összesen hét class volt elérhető. Állítólag igencsak PvP orientált, és nincsenek safe zone-ok, ami azt jelenti, hogy bárhol megeshet, hogy bunyóba keveredünk.

Egy nagylelkű olvasónknak hála mi is kaptunk hozzáférést a játékhoz, ami azt jelenti, hogy hamarosan még több információval tudunk majd szolgálni. Valószínűleg hamarosan lesz egy nem hivatalos English Patch is, ami sokat fog javítani a játékélményen.