Total Warfare: Epic Three Kingdoms – Egy új sandbox stratégiai játék érkezett mobilra

Egy új stratégiai sandbox mobiljáték indult útjára tegnap Android és iOS rendszereken. A játék a Total Warfare: Epic Three Kingdoms nevet kapta, mert valószínűleg ennél hosszabbat már nem tudtak volna kitalálni neki.

Total Warfare: Epic Three Kingdoms - Egy új sandbox stratégiai játék érkezett mobilra

A fejlesztőcsapat a játékot az ősi Kína, három királyság korában helyezte el. Készítettek egy csodálatos harcmezőt, ahol a játékosok rendkívüli bölcsességüket felhasználva adhatnak parancsot seregeiknek és számtalan háborúban vehetnek részt és persze nyerhetnek meg. A játékban vannak szezonok, amik kétnaponta változnak. Minden szezon más hatást gyakorol a játékra és a játékosoknak minden egyes szezonban más problémákkal kell megküzdeniük.

  • A tavaszi szezonban 25%-al több katonánk lesz.
  • A nyári szezonban 5%-al nő a sebesség.
  • Az őszi szezon a betakarítás szezonja, így 20%-al több élelmiszert kapunk.
  • A téli szezon nagy kihívás a katonák számára, ezért a védelmi erők támadási és védelmi értékei csökkennek.

A Total Warfare számos híres egységet hoz el számunkra, mint a Xiliang lovasságot, de a Rattanmen és a Crossbowmen is tiszteletét teszi a játékban. Arról, hogyan is indulsz csatába, nem árt gondoskodni a hadsereg elrendezésével, aminek szerepe van egy-egy csata során. Továbbá a katonák toborzásáról is gondoskodni kell, ahogy a területeink bővítéséről is.

A játék Augusztus 16-tól érhető el Android és iOS telefonokra. Jó szórakozást!