HírekKiemeltKonzolRPGTitan Quest

Titan Quest – Elérhető konzolon és hamarosan Nintendo Switch-en is

Emlékszik valaki a Titan Quest-re? Biztosak vagyunk benne, hogy igen. Majdnem 12 éve már, hogy kijött a játék PC-n, és ennyit kellett várni arra is, hogy megjelenjen Playstation 4-en és Xbox One-on.

Titan Quest - Elérhető konzolon és hamarosan Nintendo Switch-en is

Ez a nagyszerű hack and slash akció rpg játék, amit még a THQ adott ki 2006 júniusában, amin olyan nevek dolgoztak, mint az Age of Empires társszerzője Brian Sullivan, vagy a Rettenthetetlen írója Randall Wallace, végre elérhetővé vált Playstation 4-en és Xbox One-on.

A Nintendo Switch verzió is már fejlesztés alatt áll. “Kiadásra akkor kerül, amikor elkészül.” Akinek felkeltette az érdeklődését a játék az itt megrendelheti.

Mit is nyújt nekünk a Titan Quest? Nos felfedezhetünk egy ókori világot, a misztériumok földjét, miközben legendás helyekre utazhatunk. Mindezt egy történet-vezérelt kampányban, amely meghatározza létezésünk sorsát. A játék 28 class-át hívhatjuk életre, több mint 1000 féle egyedi és legendás tárgyat felhasználva készíthetjük el hősünket. Mindezt megfejelhetjük 2-6 fős multiplayer játékkal is. A konzol verzió tökéletesen testreszabottan vár minket egy igazi ARPG élménnyel, amit gamepad-el irányíthatunk. Az újratervezett grafika az átdolgozott textúráknak hála tovább növeli a Titan Quest nyújtotta élményt.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár