Titan Quest – Elérhető konzolon és hamarosan Nintendo Switch-en is

Emlékszik valaki a Titan Quest-re? Biztosak vagyunk benne, hogy igen. Majdnem 12 éve már, hogy kijött a játék PC-n, és ennyit kellett várni arra is, hogy megjelenjen Playstation 4-en és Xbox One-on.

Titan Quest - Elérhető konzolon és hamarosan Nintendo Switch-en is

Ez a nagyszerű hack and slash akció rpg játék, amit még a THQ adott ki 2006 júniusában, amin olyan nevek dolgoztak, mint az Age of Empires társszerzője Brian Sullivan, vagy a Rettenthetetlen írója Randall Wallace, végre elérhetővé vált Playstation 4-en és Xbox One-on.

A Nintendo Switch verzió is már fejlesztés alatt áll. “Kiadásra akkor kerül, amikor elkészül.” Akinek felkeltette az érdeklődését a játék az itt megrendelheti.

Mit is nyújt nekünk a Titan Quest? Nos felfedezhetünk egy ókori világot, a misztériumok földjét, miközben legendás helyekre utazhatunk. Mindezt egy történet-vezérelt kampányban, amely meghatározza létezésünk sorsát. A játék 28 class-át hívhatjuk életre, több mint 1000 féle egyedi és legendás tárgyat felhasználva készíthetjük el hősünket. Mindezt megfejelhetjük 2-6 fős multiplayer játékkal is. A konzol verzió tökéletesen testreszabottan vár minket egy igazi ARPG élménnyel, amit gamepad-el irányíthatunk. Az újratervezett grafika az átdolgozott textúráknak hála tovább növeli a Titan Quest nyújtotta élményt.