HírekKiemeltMobileSimulatorTerraGenesis

TerraGenesis – Megérkezett Androidra is

Az iOS-on több mint 1 milliós letöltéssel rendelkező TerraGenesis mostantól elérhető Androidon is a Google Play-en keresztül.

TerraGenesis - Megérkezett Androidra is

A TerraGenesis egy bolygó szimulátor, amit a NASA valós adatai alapján hoztak létre és mélyreható fizikai alapú rendszerek dolgoznak a játék motorja alatt. Az űr és a stratégiai játékok kedvelőinek elnyerheti a tetszését a játék. A játékosok képesek felfedezni az űrt és magát az időt is. Új bolygók egész sora vár arra, hogy benépesítsük azokat, Miközben számos katasztrófával is szembe kell néznünk, mint például meteoritek, amelyek érinthetik bolygóinkat.

TerraGenesis - Megérkezett Androidra is

Gyarmatosítanunk kell a bolygókat, létrehozva ezáltal egy biztonságos helyet embereinknek. Négy csillagközi frakció közül választhatunk, mindegyiknek egyedi előnyei és tulajdonságai vannak. Támogatnunk kell az emberi életet a lehető legjobb formában az oxigén, a biomassza és a tenger szintjének szabályozásával. A bolygók választéka elég nagy, megtalálhatjuk köztük a Marsot, a Vénuszt, a Merkúrt és még a Földet is. A bioszférával is ügyködhetünk, géneket módosíthatunk és létrehozhatunk organizmusokat a kiszemelt bolygónkon.

A játék elérhető Android rendszerre, itt tudjátok letölteni.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár