HírekMMORPGTera

Tera – Születésnapi események vannak készülőben

Az En Masse Entertainment születésnapi eventeket készít elő, mivel a Tera májusban a 6. születésnapját ünnepli nálunk nyugaton.

Tera - Születésnapi események vannak készülőben

Az ünneplés május 1-én indul az amerikai szervereken, mert aznap lesz 6 éve, hogy 2012 május 1-én elindult a játék Amerikában és Európában. A PC-s játékosok május hónapban különféle eventek részesei lehetnek és természetesen az item shop-ban is lesznek akciók, had szórjuk a pénzt.

“Nem lehetünk boldogabbak, hogy megünnepelhetjük a PC-s közösségünkkel ezt az alkalmat, akikkel közösen indultunk el ezen az utazáson, amikor a Tera elindult” – mondta Matt Denomme termékmenedzser. “A Tera nemrég indult el PS4-en és Xbox One-on, valamint PC-n megérkezett az egyik legfontosabb frissítés a Godsfall. A Tera rendkívüli módon ünnepli meg a hatodik születésnapját és semmi jele nem lesz a megállásnak. További rengeteg izgalmas dolog van még a játék számára 2018 hátralévő részében és azon túl.” – tette hozzá.

Az ünnepi eventek listáját és beosztását a hivatalos oldalon találjátok meg.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár