Tera – RK-9 Kennel – Guide

Hamarosan érkezik a Patch 61 az európai Tera-ba, ami a már közölt Tera Club változások mellett tartogat még egy új dungeon-t is az RK-9 Kennel-t.

Az RK-9 Kennel az a hely, ahol halálos robotokat szerelnek össze, szörnyű gyilkológépeknek, hogy az életünket pokoljárássá tegyék vagy elvegyék. Kövesd Randum-ot a tudóst, aki nem mellesleg egy gazember is, hogy felfedezd a megalománia mögötti titkokat. Éld túl sértetlenül a csapdákat, vagy könnyen lehet hogy a Kennel lesz a sírhelyed. Használd a teleportokat a szobák közötti közlekedéshez és győzd le Ventarun-t, Hexapleon-t és Radun mesterművét az RK-9-et.

A Patch 61 tartalmazza a dungeon Normál fokozatú verzióját, a Hard fokozatú csak a Patch 62-ben érkezik majd. További részletek:

  • 5 fős dungeon
  • Teleport Val Oriyn > Spring Valley > Amadjuak Trading post mellett
  • Minimum item lvl 439
  • Minimum szint lvl 65
  • Összesen 3 boss van
  • Belépés napi 1x, Club tagoknak 2x

A Bossok

 

Ventarun

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Ez az őrszem robot az első ellenfél a Kennel-ben. Hatalmas AOE támadásokkal fog operálni, akár közel állsz akár távol, mindenképpen lábujjon tedd. Ventarun leginkább kedvelt fegyvere a két hengeres kalapács, amelyet körbetud zárni ás összezúzni azt ami közötte van.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Rendszeres időközönként ledob egy bombát, illetve 50% hp alatt kettőt, amik 10 másodperccel később felrobbannak. Ebből kifolyólag 10 másodperce van a csapatnak, hogy elpusztítsák a bombát, mielőtt felrobban. Ha felrobban a bomba az nagy sebzéssel és egy debuffal jár, ami százalékos arányban sebzi az elszenvedőit minden másodpercben.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

85% HP alatt Ventarun beaktiválja a biztonsági protokollt. Ha ezt megtette elmegy a terem közepére és négy lövedéket lő fel az égbe. Ezek a lövedékek ha a földbe csapódnak mindenki meghal, ezért az egyetlen módja a túlélésnek ha mindenki leugrik az arénáról, a megfelelő pillanatban. A zuhanás közben visszateleportálódik az egész csapat a boss mögé, így túlélve az összes lövedéket.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Az utolsó speciális támadását akkor veti be, ha 55% HP alá ér. Ekkor elkezd össze vissza chargeolni, amivel nagy sebzéseket oszt ki.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Miután sikerül legyőzni az út a következő boss-ig egy lézerekkel határolt kis barátságos úton vezet. Ezekbe jobb nem belemenni.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Hexapleon

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Ha sikeresen keresztülvergődött a csapat a lézer akadályokon, akkor szembe kerültök Hexapleon-nal. Gyakorlatilag a harc egész ideje alatt – miután Hexapleon 96% HP-ra esik – hatalmas kalapácsok fognak a harci terület szélére zuhanni folyamatosan. Amint észreveszed a jelölését magad alatt a földön azonnal lépj el onnan vagy meghalsz.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Bármi is történjen ne álljatok túl sokáig egy helyen. A boss bizonyos időközönként energiagömböket helyez el, amik négy irányba lövést adnak le egy rövid töltési periódus után.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

RK-9

Az RK-9 Randum igazi mesterműve. Technológia és mágia tökéletes keveréke. Olyan pusztító az ereje, hogy még ő maga sem tudja irányítani. A gép szívtelensége és az isteni mágia fúziója a legszélsőségesebb dolgokhoz vezet.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Az RK-9 repülő öklei számos pusztító támadást eredményeznek. 85% HP-nál védőpajzsot hoz létre. Ezt a lehető leggyorsabban meg kell semmisíteni, vagy az egész parti meghal. A pajzsot leverve viszont stunba kerül a boss.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

80% HP-nál aktiválja a radarrendszerét, amely lehetővé teszi, hogy maga elé és a háta mögé is támadásokat indítson.

Tera - RK-9 Kennel - Guide

Ezek mellett kiszemelhet személyeket a partiból, akik alá speciális mintázattal ellátott területi támadásokat intézhet. Sok sikert! Jó játékot a Tera-ban!

Tera - RK-9 Kennel - Guide