HírekKonzolMMORPGTera

Tera – Na vajon hány játékos van már konzolon?

Az En Masse Entertainment a mai napon jelentette be, hogy az akció-MMORPG játékuk a Tera a múlt hónap óta Playstation 4-es és Xbox One-on elérte a 2 milliós játékosszámot.

Tera - Na vajon hány játékos van már konzolon?

Eme mérföldkő mellett az En Masse bejelentette, hogy a Playstation Plus tagjai kapnak egy egyedülálló TERA PS Plus Pack-ot, egy exkluzív promóció révén, amely május 15-től egészen június 12-ig tart. A Tera PS Plus Pack tartalma pedig:

  • Shadowmare – Egy kísérteties ló, amely segíteni fog a játék világában közlekedni.
  • Blue Baseball Cap – Ez az egyedülálló kék baseball sapka azt üzeni, hogy “itt vagy, hogy stílusosan ünnepeld meg a nyarat”.
  • 15 nap Tera Elite Státusz – Több mint két hét dupla XP, dupla gold a küldetésekből és szörnyekből, gyors utazás, napi ajándékládák és így tovább.

Nem szórakoznak az En Masse-nél, hiszen mióta kijött a játék konzolra, már két frissítést is dobtak mellé és ígéretük szerint ez még nem minden, hiszen a nyárnak még nincs vége.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár