Tera – Megvan a Gunner Class érkezésének napja konzolon

Május végén írtunk róla, hogy hamarosan megérkezik a Tera konzol verziójába a Gunner class. Akkor még nem tudtuk a pontos megjelenési idejét, de ma kiderült végre.

Tera - Megvan a Gunner Class érkezésének napja konzolon

Kirobbanó promóciós ajánlatokkal és mindenféle event-tel ünneplik a hamarosan érkező Gunner class-t a Tera konzol verziójában. Az En Masse Entertainment bejelentette, hogy Június 26-án érkezik a Gunner Xbox One-ra és Playstation 4-re.

A közelgő Gunner kiadásának megünneplésére az En Masse 35% engedményt kínál a Founder’s Pack-ok árából Xbox One-on, ami a mai napon kezdődik és egészen Június 18-ig tart majd. Ez után ezek a csomagok visszavonulnak a többi új DLC csomaggal együtt. Ezek az új DLC csomagok olyan repülő mountokat is tartalmaznak, amilyeneket korábban még nem láthattunk a Tera világában.

Ami az eventet illeti, a Tera játékosok a mai naptól vehetnek részt egy speciális pre-launch eventen, amiben betűket kell gyűjteniük a játékon belüli különféle célok teljesítésével. A betűkből ki kell rakniuk a G-U-N-N-E-R szót, amiért cserébe Golden Will Suit kosztümöt és Arcannon of Mettle fegyver skint kaphatnak.