HírekKiemeltMMORPGTera

Tera – Megérkezett a Guardian Legion

Megérkezett a legújabb 64.03-as frissítés a Guardian Legion az amerikai Tera szervereire, ahogy egy hete a Gameforge szervereire is.

Tera - Megérkezett a Guardian Legion

A Guardian Legion frissítésben megérkeztek a Guardian Legion küldetések, amik az end-game tartalmat szolgálják a Tera nyílt világában. A játékosok különböző küldetésekben vehetnek részt és részvételükhöz nem szükséges party vagy raid.

A csatlakozáshoz egyszerűen csak rá kell kattintani a pajzs ikonra a térképen, ami aktiválja a ‘Guardian Mode-ot’ és megmutatja az összes helyi Guardian Legion küldetést. A ‘Track‘ kiválasztásával pedig minden aktív küldetés megtekinthető a világtérképen. Bármelyik Guardian Legion küldetés ikonjára rákattintva, azonnal a helyszínre teleportál minket a játék. A teleport funkció nem elérhető, ha már 10 játékos jelen van a helyszínen. A játék ilyenkor másik chanel-re is rakhatja a játékost, ha van másik channel. Ettől függetlenül manuálisan is odamehetünk és csatlakozhatunk, ha még nincs a helyszínen 15 játékos.

A küldetés területére belépő játékosokat a következő buffok fogadják.

  • Blessing of Shakan III
  • Blessing of Balder V
  • Titanic Wrath III
  • Aura of the Tenacious
  • Titanic Fury II

Ezek a küldetési terület elhagyása esetén azonnal leesnek.

A Guardian Legion küldetéseken való részvételért a játékosok Guardian Legion pontokat kapnak. Ha 100,000 pont összegyűlik, akkor lehetőség van jutalmak kiváltására, miközben a Guardian mód aktív. Ezt maximum naponta 40 alkalommal tehetjük meg egy karakterrel. A jutalmak lehetnek enchantment alapanyagok, Item XP, Guardian Legion Jewel box stb.

A potyalesők kiszűrése érdekében 2 perc AFK után a potyaleső visszakerül a legközelebbi városba. A rendszer 30, 20 és 10 másodperccel a visszaküldés előtt figyelmeztetést küld.

Class változások

A classoknál is voltak változások. A Slayer leginkább kombókat kapott, amikkel különböző skillek CD-i csökkenthetőek. A Priest +20% sebzést kapott a boss-ok ellen és az Energy Stars képességre egy 5%-os CD csökkentő effektet a partitársakra. A Mystic szintén örülhet, hiszen csökkent a Vow of Rebirth CD-je és szintén +20% sebzést kapott a boss-okra. A Brawler Powerlinked Counter képessége 25%-os sebzésnövelést kapott. A Warrior pedig Edge gyűjtés terén élvezhet nagyobb előnyt ezentúl.

Egyéb

  • A kirúgás kezdeményezésekor már a csapat 80%-nak szavazata is elég.
  • A Returning Hero UI már tartalmazza a teleport funkciót

A változások teljes listáját megtaláljátok a játék hivatalos oldalán.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár