Tera – Megérkezett a Guardian Legion

Megérkezett a legújabb 64.03-as frissítés a Guardian Legion az amerikai Tera szervereire, ahogy egy hete a Gameforge szervereire is.

Tera - Megérkezett a Guardian Legion

A Guardian Legion frissítésben megérkeztek a Guardian Legion küldetések, amik az end-game tartalmat szolgálják a Tera nyílt világában. A játékosok különböző küldetésekben vehetnek részt és részvételükhöz nem szükséges party vagy raid.

A csatlakozáshoz egyszerűen csak rá kell kattintani a pajzs ikonra a térképen, ami aktiválja a ‘Guardian Mode-ot’ és megmutatja az összes helyi Guardian Legion küldetést. A ‘Track‘ kiválasztásával pedig minden aktív küldetés megtekinthető a világtérképen. Bármelyik Guardian Legion küldetés ikonjára rákattintva, azonnal a helyszínre teleportál minket a játék. A teleport funkció nem elérhető, ha már 10 játékos jelen van a helyszínen. A játék ilyenkor másik chanel-re is rakhatja a játékost, ha van másik channel. Ettől függetlenül manuálisan is odamehetünk és csatlakozhatunk, ha még nincs a helyszínen 15 játékos.

A küldetés területére belépő játékosokat a következő buffok fogadják.

  • Blessing of Shakan III
  • Blessing of Balder V
  • Titanic Wrath III
  • Aura of the Tenacious
  • Titanic Fury II

Ezek a küldetési terület elhagyása esetén azonnal leesnek.

A Guardian Legion küldetéseken való részvételért a játékosok Guardian Legion pontokat kapnak. Ha 100,000 pont összegyűlik, akkor lehetőség van jutalmak kiváltására, miközben a Guardian mód aktív. Ezt maximum naponta 40 alkalommal tehetjük meg egy karakterrel. A jutalmak lehetnek enchantment alapanyagok, Item XP, Guardian Legion Jewel box stb.

A potyalesők kiszűrése érdekében 2 perc AFK után a potyaleső visszakerül a legközelebbi városba. A rendszer 30, 20 és 10 másodperccel a visszaküldés előtt figyelmeztetést küld.

Class változások

A classoknál is voltak változások. A Slayer leginkább kombókat kapott, amikkel különböző skillek CD-i csökkenthetőek. A Priest +20% sebzést kapott a boss-ok ellen és az Energy Stars képességre egy 5%-os CD csökkentő effektet a partitársakra. A Mystic szintén örülhet, hiszen csökkent a Vow of Rebirth CD-je és szintén +20% sebzést kapott a boss-okra. A Brawler Powerlinked Counter képessége 25%-os sebzésnövelést kapott. A Warrior pedig Edge gyűjtés terén élvezhet nagyobb előnyt ezentúl.

Egyéb

  • A kirúgás kezdeményezésekor már a csapat 80%-nak szavazata is elég.
  • A Returning Hero UI már tartalmazza a teleport funkciót

A változások teljes listáját megtaláljátok a játék hivatalos oldalán.