Tera – Lessünk bele a konzolos verzióba

Azt már tudjuk, hogy a Tera Playstation 4 és X-Box One verziója már a nyakunkon van. Az EnMasse kiadott egy kis tömör videót, amiben bemutatja, hogy miben is változik a játék a PC-s verzióhoz képest.

Tera - Lessünk bele a konzolos verzióba

A videó bemutatja a Tera fejlesztéseinek és újításainak részleteit, úgy mint az intelligens gomb térkép, ami minden class-nál teljesen egyedi, viszont teljesen testre is szabható. Az új lock-on rendszernek hála az ellenséget mindig a szemünk előtt tarthatjuk. A felhasználói felület is átesett némi átalakításon, beleértve az inventory-t és a párbeszédablakokat is, amik jelentős méretbeli változáson estek át, hogy messziről is könnyen olvashatóak legyenek. Az inventory kapott egy “okos” jelzőt, mivel a tárgyaink elrendezését a lehető legokosabban oldja meg.

Tera - Lessünk bele a konzolos verzióba

Bekerült egy új radial menü is, amire kedvünk szerint pakolgathatunk ki bármit, ezáltal gyors elérést adva neki. Ide mehetnek skillek, potik, scrollok vagy bármi, amire adott esetben gyorsan igényt tarthatunk. Bekerült egy teljes értékű hang alapú chat is, ami automatikusan aktiválódik, amint belépünk egy partiba. Természetesen kikapcsolható. A játék teljes mértékben támogatja a streamelést, amit csupán néhány gomb lenyomásával már el is indíthatunk. A Quick Chat használatával pedig mindenféle gyors üzeneteket küldhetünk másoknak.

Ne feledjétek március 9-én indul a móka.